Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 19.04.2024, 10:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » Архів новин

            Зі святом, рідна Україно! Ти в нас на всіх одна- єдина! Чудова природа дитячого садка " Ромашка" с.Щасливе в понеділок ввечері звеселилась зграйкою жовто - синіх голубів, птахів миру, яких колектив дитсадка розвішував на подвірї, готуючись до дитячого свята " Мій край чудовий -Україна ". Національно - патріотичне виховання в дитсадку " Ромашка"- це не обмежена в часі акція ,а постійна робота з дітьми. Педагоги розширюють знання дітей про Україну, її природу, історію й традиції народу. Ведучимина святі були вихованка Вероніка Білан та вихователь Ольга Нечепа. Діти розповідали вірші, які спонукають задуматись над тим, що ж таке Батьківщина, співали українських пісень, гралися в народні ігри. На свято завітав " Дід Панас ": пригостив усіх салом, погрався з дітлахами в народні ігри. Лисичка заг ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Додав: Vik | Дата: 25.08.2016

Напередодні великих державних свят – Дня Державного Прапора та 25-річчя Незалежності України вихованці ДНЗ «Берізка» с. Гора отримали від працівника закладу, учасника АТО Романа Манька прапор, на якому він та його побратими залишили свої побажання з автографами юним патріотам ДНЗ «Берізка». Цей оберіг зайняв найпочесніше місце у закладі. Він нагадує нам, дорослим, що ціною людської крові, страждань український народ сьогодні виборює свою незалежність.

Вихованці закладу під керівництвом педагогів долучаються до усіх миротворчих акцій – малюють, виготовляють поробки, які дорослі передають у зону АТО.

... Читати далі »

Переглядів: 537 | Додав: porrter | Дата: 23.08.2016 | Коментарі (0)


    Літо! Чудова пора канікул, відпочинку,подорожей, розваг. Група учнів Гнідинської школи, яку очолювала вчителька математики Людмила Михайлівна Підгорна, з нетерпінням чекали поїздки в с. Приморське Татарбунарського району Одеської області.
    І ось, нарешті довга, але цікава подорож Таврійськими степами, прикордонною зоною з Молдовою. Місця екзотичні, де не відчувається якоїсь домінуючої культури. Тут гармонійно переплітаються-українська, молдовська, румунська, татарська, турецька культури. Татарбунари – в перекла ... Читати далі »

Переглядів: 838 | Додав: porrter | Дата: 26.07.2016 | Коментарі (0)

«Ой на Івана, та й на Купала..» У мальовничому селі Лебедин, біля Лебединого озера, 6 липня відбулося традиційне гуляння до свята Івана Купала. У концертній програмі взяли участь вихованці ДНЗ «Лебедик» та музичний керівник Івахненко І.С. зі своїми танцювальними номерами: «Тільки в нас на Україні», «Ой на Івана, ой на Купала», «Земле моя рідна», «Ой там на товчку, на базарі», «А ми удвох». Під супровід музичної композиції «Пливи, віночку» дівчатка виконали ліричний танок. Освітивши дорогу свічечками, Водяник з русалками, які були присутні на святі, провели всіх бажаючих дівчат до озера пускати на воду віночки.

 

... Читати далі »

Переглядів: 515 | Додав: porrter | Дата: 14.07.2016

VІ літня Всеукраїнська біологічна школа «Від теорії до практики один крок»

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 17.06.2016 №2/2-14-1124-16 “Про проведення літньої біологічної школи для обдарованої молоді” оголошується набір учнів 8-11 класів у VІ літню Всеукраїнську біологічну школу «Від теорії до практики один крок»

Bioshkola_LOGO_

Біологічна школа – це тиждень інтенсивних практичних курсів з різних біологічних напрямів, лекції провідних спеціалістів із сучасних питань біології, можливість об’єктивно оцінити рівень своєї біологічної компетенції та окреслити ... Читати далі »

Переглядів: 571 | Додав: Vik | Дата: 30.06.2016 | Коментарі (0)

Розпочинається проведення Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад

Відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські Інтернет-олімпіади, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від  11 червня 2012 року № 671, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27 червня 2012 року за № 1074/21386, наказу Міністерства освіти і науки України від 07 червня 2016 року №626 «Про проведення Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад з математики, фізики, хімії, біології, географії, економіки, інформатики, інформаційних технологій у 2016/2017 навчальному році» розпочинається проведення Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад:

з математики, фізики, хімії, біології, географії, економіки протягом червня-грудня 2016 року на базі Одеського обласного інституту удосконалення вчителів;

з інформатики протяг ... Читати далі »

Переглядів: 470 | Додав: Vik | Дата: 30.06.2016 | Коментарі (0)

15-17 червня 2016 року в селі П’ятихатки Обухівського району Київської області на базі Навчального полігону Державного підприємства «Мобільний рятувальний центр» ДСНС України відбувся обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)». Гра проводилася з метою патріотичного виховання учнівської молоді, формування активної громадянської позиції, готовності до захисту Вітчизни.

Учасниками гри стали  35 роїв (команд) з районів та міст Київщини та рій з міста Краматорська Донецької області. Серед  них  був  і   рій  Вишенської ЗОШ І-ІІІ ступенів  нашого Бориспільського  району. ... Читати далі »

Переглядів: 596 | Додав: porrter | Дата: 24.06.2016

Нарада заступників з навчально-виховної роботи

    15 червня в районному методичному кабінеті була проведена планова нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи шкіл району. Були розглянуті питання підсумків навчального року та планування на наступний рік, організації навчально-виховної роботи, структури навчального року, організації роботи індивідуального навчання та курсової перепідготовки  педагогів.

     Заступники мали змогу поспілкуватись з директором мультимедійного видавництва «Розумники» Олександром Коханом, який познайомив з сучасники р ... Читати далі »

Переглядів: 519 | Додав: Vik | Дата: 16.06.2016 | Коментарі (0)

ЛІТО, ЛІТЕЧКО ПРИЙШЛО!!!

У дошкільних навчальних закладах району продовжується літній оздоровчий період.

В  Пролісківському НВО діти з великим захопленням беруть участь у праці на городі та квітниках: висіяли насіння овочів, квітів та висадили розсаду рослин, і вже зібрали перший врожай.

Найкраща  нагорода за старання дітей – можливість скуштувати за обідом плоди своєї праці.

 А ще діти із задоволенням ... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: porrter | Дата: 13.06.2016

« 1 2 ... 134 135 136 137 138 ... 261 262 »
Форма входу

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua