Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 18.04.2024, 03:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » Архів новин

Щастя кожній родині і всій Україні!

Дошкільне дитинство , дитячий світ – це світ особливий. Діти живуть своїми уявленнями про добро і зло, про гарне й погане. Віддавати дітям найкраще, найнеобхідніше, підтримувати обдарованих, зацікавлювати здібних, всебічно розвивати кожного – щоденне завдання педагогів-дошкільників. Вихованцям ДНЗ «Берізка» с. Гора  14 січня 2016 року випала  добра нагода стати учасниками святкового дійства – щедрування та посівання. У такий спосіб колектив закладу навчає маленьких громадян України пізнавати нове і пам’ятати, якого ми роду. Зимові свята у кожної людини асоціюються з казкою. Казкову атмосферу вихованцям закладу створює колектив закладу на чол ... Читати далі »

Переглядів: 461 | Додав: Vik | Дата: 15.01.2016

Видатний педагог В.О. Сухомлинський вважав сім’ю невід’ємним компонентом соціальної структури суспільства. Стабільність і моральне здоров’я суспільства багато в чому залежать саме від сім’ї, етичних норм, які панують у ній, рівня родинного виховання. Сім’я – первинний осередок, де «шліфуються найтонші грані людини-громадянина, людини-трудівника, культурної особистості. Із сім’ї починається суспільне виховання, тут, образно кажучи, закладається коріння, з якого виростають гілки, квіти і плоди. Сім’я – джерело, водами якого живиться повноводна річка нашої держави». Сьогодні батьки переважно дбають про інтелектуальний розвиток дітей. Вони змагаються, чия дитина раніше навчиться читати й рахувати, грати на музичному інструменті, розмовляти іноземною мовою. Але досить мало батьків переймаються вихованням милосе ... Читати далі »

Переглядів: 579 | Додав: porrter | Дата: 31.12.2015

Шановні освітяни Бориспільського району!

Прийміть наші найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть вам і вашим  родинам добро, мир і достаток.

Бажаємо, щоб у новому році ви зробили все те, про що так давно мріяли. Віримо, що в новому році ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьк ... Читати далі »

Переглядів: 363 | Додав: porrter | Дата: 30.12.2015

Семінар керівників навчальних закладів району

    Відповідно до річного плану роботи відділу освіти та районного методичного кабінету, з метою розкриття умов ефективного управління інноваційними процесами в загальноосвітніх навчальних закладах, визначенням шляхів використання інформаційно-освітніх технологій в управлінській та навчально-виховній діяльності сучасної школи на базі Великоолександрівської  загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів був проведений  районний навчально-методичний семінар  для керівників закладів освіти Бориспільського району на тему: «Інноваційні технології в управлінській діяльності керівника закладу освіти ».

   Директор школи Давиденко Ігор Іванович презентував досвід роботи педагогічного колективу Великоолександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів по створенню ... Читати далі »

Переглядів: 576 | Додав: Vik | Дата: 29.12.2015 | Коментарі (0)

Бюджет освіти і науки 2016: що прийняли депутати

Бюджет освіти і науки 2016: що прийняли депутатиПроект Державного бюджету на 2016 рік викликав у Верховній Раді д ... Читати далі »
Переглядів: 648 | Додав: porrter | Дата: 29.12.2015

Новорічне свято -це довгоочікувана казка для усієї малечі.

Діти щиро чекають на зустріч з червонощоким Дідом Морозом та тендітною Снігуронькою. 25 грудня зимова казка завітала до учнів Пролісківського НВО.

Вихованці дитячого садочка та учні початкової школи ретельно готувалися до свята. Їх виступи викликали захват у глядачів.

Конкурси, пародії, усмішки - ось неповний перелік новорічного дійства, що подарував  феєричний настрій присутнім на с ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: porrter | Дата: 29.12.2015

25 грудня 2015 року  у Пролісківському НВО зібрались працівники закладу , які працювали у ДНЗ «Пролісок» з дня його відкриття та ті, які сьогодні виховують найменших громадян села Проліски,щоб відсвяткувати  40-річчя з дня заснування садочка. На свято завітали сільський голова с. Щасливе Шмаюн М.Ф., депутат Бориспільської районної ради Мороз М.П., завідувач РМК Кравцов В.І., голова районної організації Профспілки освітян Сьомак С.П. Микола Федорович Шмаюн нагородив грамотами та грошовими преміями працівників закладу, грамоти відділу освіти вручив Кравцов В.І., а Мороз М.П. подарував закладу цінний подарунок. Перед усіма учасниками свята виступили вихованці дитячого садочка та початкової школи.  Музичний подарунок приготувала колишня випускниця садочка, дочка першої завідуючої закладу Пригоди Т.П. – Ксенія Пригода. Зворушливі спогади ... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: porrter | Дата: 28.12.2015

Новий рік – найчарівніше із свят як для дорослих, так і для дітей. Новорічні свята розпочалися в дошкільному навчальному закладі «Берізка» с. Гора. Педагоги закладу на чолі із завідуючою Коваль Н.М.  потурбувались про їх організацію, атрибути, а костюми завчасно приготували батьки вихованців. Діти чекали дива, і воно не забарилось – Дід Мороз завітав у кожну вікову групу та подарував малечі новорічні подарунки, які придбав для вихованців усіх ДНЗ району відділ освіти Бориспільської райдержадміністрації.

Під час проведення Новорічних свят педагоги закладу формують у дітей позитивний світогляд, уміння радіти, сприймати перемоги. Перетворення кожної дитини на героїв казок збагачує емоції, допомагає відчувати, ус ... Читати далі »

Переглядів: 509 | Додав: Vik | Дата: 28.12.2015

« 1 2 ... 147 148 149 150 151 ... 261 262 »
Форма входу

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua