Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Вівторок, 16.04.2024, 21:47
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » Архів новин

Сучасна школа

15.10.2015 з 12.00 до 16.00 на базі Щасливського навчально-виховного комплексу Бориспільської районної ради проведено стратегічну сесію проекту «Школа майбутнього».

Модератори: Полтавцев О.Г., зав. кафедри філософії освіти та управління, помічник Дерій О.В., методист відділу спеціальної педагогіки КВНЗ КОР «Академії неперервної освіти».

До участі в заході залучено 107 осіб з числа керівників місцевих органів управління, зокрема Шуменко Р.В., заступник голови Бориспільської райдержадміністрації, Неруш М.В., начальник відділу освіти, Сьомак С.П., голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки, Кравцов В.І., завідувач районним методичним кабінетом, Шмаюн М.Ф., голова села Щасливе, методисти РМК. З навчальних закладів району – ... Читати далі »

Переглядів: 624 | Додав: Vik | Дата: 16.10.2015 | Коментарі (0)

Шановні земляки!


     14 жовтня 2015 року під гаслом «Сила нескорених» ми вперше святкуємо День захисника Вітчизни. Саме силу нескорених демонструють українські воїни, які відстоюють незалежність та суверенітет України у війні з російським агресором. Уроки цієї війни переконують: ми повинні дбати про свій захист - військовий, економічний, культурний, інтелектуальний, духовний. Сьогодні справа захисту української незалежності згуртувала і кадрових військових, і добровольців, і волонтерів, тому всіх їх ми вшановуємо сьогодні як захисників України. Це також день пам'яті та пошани всіх, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України ... Читати далі »

Переглядів: 613 | Додав: porrter | Дата: 14.10.2015

Міжрегіональна науково-практична краєзнавча конференція «Постать гетьмана Івана Сулими через століття»

13 жовтня 2015 року у музеї Козацтва Кіровської ЗОШ відбулася міжрегіональна науково-практична краєзнавча конференція   "Постать гетьмана Івана Сулими через століття», присвячена 400-річниці першої згадки у письмових джерелах про гетьмана запорозьких козаків Івана Михайловича Сулиму. Учасників конференції привітав Кравцов Віктор Іванович – завідувач районним методичним кабінетом відділу освіти Бориспільської РДА та учні Кіровської ЗОШ.

Слова вдячності за створений музей та роботу, яку проводить колектив школи по вивченню історичної спадщини нашого краю, звучали від сільського голови Дженжебіра М.М. Привітав і благословив учасників конференції настоятель Свято-Покровської церкви с.Сулимівка о.Володими ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: Vik | Дата: 13.10.2015 | Коментарі (0)

9 жовтня 2015 року у Вишенській ЗОШ I-III ступенів  відбулося засідання кафедри теорії і методики навчання фізики й астрономії НПУ ім. М.П. Драгоманова та районного методичного об’єднання вчителів фізики та астрономії відділу освіти Бориспільської районної державної адміністрації на тему: «Творча співпраця науки і практики та її вплив на фахове зростання вчителя фізики й астрономії»,  присвячене 30-річчю співпраці кафедри теорії та методики навчання фізики і астрономії та 80-ій річниці з дня народження відомого вченого-методиста, професора Коршака Є. В.

З вітальним словом до учасників засідання звернулися  завідувач кафедри НПУ ім. М.П. Драгоманова, доктор педагогічних наук, професор Сиротюк В.Д. та завід ... Читати далі »

Переглядів: 526 | Додав: porrter | Дата: 12.10.2015

БІБЛІОТЕКАРІ  ШКІЛ  РАЙОНУ  У  МУЗЕЇ  ВИШИВКИ  ТЕТЯНИ  ПРОТЧЕВОЇ

29 вересня бібліотекарі загальноосвітніх навчальних закладів району відвідали перший в Україні інтерактивний Музей вишивки, створений у 2011 році  киянкою, майстринею-вишивальницею  Тетяною  Протчевою.  Українська художниця, одна з яскравих представниць сучасного  арт світу,  вкладає у кожен витвір свою душу, енергію, світлий дух люблячої життя та людей жінки. Майже сакральні, сяючі у темряві православні вишиті ікони дивляться прямо у твоє серце очима Христа, Богородиці, Миколи Чудотворця. Саме за цю творчу знахідку – техніку вишивання «GLOW ART» Тетяна була занесена до «Книги рекордів України» ... Читати далі »

Переглядів: 696 | Додав: porrter | Дата: 05.10.2015

Районне свято до Дня працівників освіти

1 жовтня у Вороньківський ЗОШ відбулося районне свято до Дня працівників освіти. Відділ освіти, районний методичний кабінет висловлюють вдячність директору школи Марченку Сергію Валерійовичу, редактору-сценаристу свята Дігтяр Валентині Михайлівні, чудовим ведучим: Набоку Михайлу Івановичу, Лисенко Наталії Олександрівні, Подолинному Миколі Миколайовичу. Велика подяка директору Будинку культури села Вороньків Ісаю Олександру Олексійовичу за технічне оформлення свята. За чудові художні номери висловлюєм подяку вчителям та випускникам Вороньківської ЗОШ, Дударківської ЗОШ, Вишенської ЗОШ, Гірської ЗОШ.

 

... Читати далі »

Переглядів: 677 | Додав: Vik | Дата: 02.10.2015

Шановні педагоги, працівники навчальних закладів та ветерани освітянської ниви!

            Щиро і сердечно вітаємо вас із Днем працівників освіти. Це свято об'єднує всіх тих, хто відкриває двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.

            Діти - майбутнє держави. І са ... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: porrter | Дата: 02.10.2015

Вітаємо Ільченко Катерину Яківну, вчителя початкових класів Сеньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Кружляє листя у танку осіннім,
Дерева, наче в полум'ї, горять.
В цей день зібрались Ваші друзі й рідні
Із Вашим святом щиро привітать.
Бажаємо Вам, щоб доля дарувала
В осіннім сонці весняне тепло,
Щоб Ваша молода душа співала,
А для печалі місця не було.
Хай серце Ваше завжди щедрим буде
І широко відкритим для людей,
Хай молодеча сила сповнить груди,
Додасть наснаги і нових ідей.
Бажаємо Вам, щоб кожне починання
Було успішно втілене в життя,
Нехай людсь ... Читати далі »

Переглядів: 467 | Додав: Vik | Дата: 02.10.2015

ПРАКТИКУМ  ДЛЯ  ВЧИТЕЛІВ  РОСІЙСЬКОЇ  МОВИ

24 вересня у Іванківській ЗОШ І – ІІІ ступенів зустрілися вчителі російської мови загальноосвітніх навчальних закладів району, щоб поділитися досвідом щодо викладання предмета, адже мета навчання учнів другої мови – це розвиток комунікативної компетенції, вміння користуватися мовою як засобом спілкування в основних сферах її використання: персональній, публічній, освітній, професійній. На обговорення було винесено проблему підвищення ефективності роботи з розвитку навичок аудіювання на уроках російської мови. Вчителі відвідали заняття в 7-ому  та 8-ому класах, які були об’єднані єдиною розвивально-виховною темою: «Звичаї та традиції слов’ ... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: Vik | Дата: 28.09.2015

 

30 ВЕРЕСНЯ – ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ  ДЕНЬ  БІБЛІОТЕК

30 вересня наша держава святкує Всеукраїнський день бібліотек.

 

Шановні бібліотекарі

... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: Vik | Дата: 28.09.2015

« 1 2 ... 154 155 156 157 158 ... 261 262 »
Форма входу

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua