Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 26.04.2024, 00:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » Архів новин

«Відроджені гімназії України»

22-25 вересня 2015 року проходить ХХІІІ щорічна конференція Асоціації керівників закладів освіти України «Відроджені гімназії України» на тему: «Формування сучасного іміджу навчального закладу в умовах трансформації європейського освітнього простору і викликів глобалізації: реалії та перспективи». В конференції бере участь Президент Асоціації ІСР Арі Покка з Фінляндії.

В рамках конференції 22 вересня відбулася зустріч із Президентом світової конфедерації керівників освіти Арі Покка у Щасливському навчально-виховному комплексі.

Програма перебування Арі Покка у Щасливому була дуже насиченою – зустрічі з педагогічним колективом, ак ... Читати далі »

Переглядів: 782 | Додав: Vik | Дата: 28.09.2015 | Коментарі (0)

Переглядів: 1101 | Додав: Vik | Дата: 28.09.2015

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ!
Щиро вітаємо вас з нагоди професійного свята – Дня дошкілля!

... Читати далі »

Переглядів: 534 | Додав: porrter | Дата: 25.09.2015

    19 вересня 2015 року жителі Борисполя відзначали 1000 ювілей з дня заснування міста. Вітаючи усіх, голова Бориспільської райдержадміністрації Д.О.Воронін сказав: «Кожен уродженець та гість на цій святій землі благими справами, мистецтвом та героїчними вчинками долучався до історії Борисполя, і, залишаючи слід, прославляв місто далеко за його межами». У святковому привітанні взяли участь Великоолександрівська, Іванківська, Старинська, Розогівська, Головурівська та Процівська сільська ради. Активну участь у святкових дійствах взяли педагоги навчальних закладів району, члени районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Юлія Бойчук, Денис Коваль (В.Олександрівська ЗОШ),  Катерина Гапон, Людмила Харченко, Василь Самійленко (Рогозівська ЗОШ), Оксана Косовець, Ліна Розумна, Віталіна Кириченко,Антоніна Розумна(Процівська ... Читати далі »

Переглядів: 432 | Додав: porrter | Дата: 22.09.2015

  Спорт єднає серця

  22 вересня у Кіровській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося урочисте відкриття Олімпійського тижня. На святковій лінійці був піднятий олімпійський прапор командою-переможицею минулорічних спортивних змагань «Ну мо, дівчата» на чолі з Олімпійською чемпіонкою Наталією Філоненко, відбувся парад команд та перекличка девізів, а олімпійський вогонь став символом початку спортивних змагань.     Естафету олімпійського вогню діти прийняли з рук дворазового переможця Кубку Світу, срібного призера Всесвітньої Універсіади, рекордсмена України Руслана Дмитренка.   Учасників свята вітали гості: багаторазовий чемпіон світу та Європи з важкої атлетики серед ветеранів, почесний громадянин Бори ... Читати далі »

Переглядів: 609 | Додав: Vik | Дата: 22.09.2015 | Коментарі (0)

        Засідання методичного об»єднання вчителів обслуговуючої праці , що нещодавно відбулося у районі,  було присвячене особливостям викладання предмета у новому навчальному році. Особлива увага була приділення питанню прилучення учнів до національної культури на уроках та в позакласній роботі з трудового навчання. Вчителі були одностайні в думці, що протистояти нищівним ударам жорстокого сьогодення, пробуджувати в юних  душах почуття людяності, милосердя, любові до своєї рідної землі можна лише спираючись на споконвічну мудрість і традиції нашого народу, традиційну культуру предків. Особливо цікавою і пізнавальною для вчителів була зустріч з народними умільцями, подружжям  Кравчунів- Оленою Іванівною   та Сергієм Степановичем. Сергій Степанович- самобутній художник. Олена Іванівна не тільки продемонструвала  свої  авторські  ляльки-мотанки, а і розповіла про національний одяг різних регіонів України, в які вон ... Читати далі »

Переглядів: 503 | Додав: Vik | Дата: 16.09.2015

МОН надано перелік літератури для використання у школах

Міністерство освіти і науки надіслало переліки навчальної літератури, що мають відповідний гриф, для використання у загальноосвітніх навчальних закладах у 2015/2016 навчальному році. Відповідний лист надіслано до обласних органів управління освітою, інститутів післядипломної педагогічної освіти та загальноосвітніх навчальних закладів.

Зокрема, навчальним закладам надано переліки навчальних програм, підручників та навчально-методичних посібників для використання у початковій, основній та старший школі.

Окремий перелік навчальних програм, підручників і навчально-методичних посі ... Читати далі »

Переглядів: 486 | Додав: Vik | Дата: 08.09.2015 | Коментарі (0)

 

 

  Шановні добродії!

  До Вас звертаються лідери учнівського самоврядування. З нашим однокласником, Ярмаком Євгенієм, трапилась біда, він знаходиться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії загального профілю КЗ КОР "КОКЛ". Це потребує багато коштів, тож дуже просимо вашої допомоги у зборі цих коштів, які можна перерахувати на ... Читати далі »

Переглядів: 570 | Додав: porrter | Дата: 07.09.2015

Шановні вчителі, дорогі учні, батьки! Щиро вітаємо з Днем знань — справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності.

Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає змогу дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам — до своєї другої домівки — у школи та вузи. 

Саме в День знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця.

Щир ... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: porrter | Дата: 02.09.2015 | Коментарі (0)

Шановні колеги, дорогі учні та батьки!

Вітаємо вас з Днем знань – святом, з якого починається дорога в майбутнє. У цей день дорослі повертаються у свої найкращі ... Читати далі »

Переглядів: 569 | Додав: porrter | Дата: 01.09.2015

« 1 2 ... 155 156 157 158 159 ... 261 262 »
Форма входу

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua