Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 20.04.2024, 05:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » Архів новин

Районний семінар-практикум учителів основ здоров’я 
   12 березня 2015 року в Кіровській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум для вчителів основ здоров’я «Методика формування в учнів навичок безпечної поведінки та уміння діяти в екстремальних ситуаціях».
    Із лекцією з елементами презентації перед учителями району виступив начальник сектору з питань надзвичайних ситуацій Бориспільської РДА Петренко В. М. 
На урок-тренінг у 6 класі «Як допомогти потерпілому» запросила колег учитель основ здоров’я Кіровської ЗОШ Чабанова Т. О.
     Про роль інтерактивних методів навчання у формуванні здоров’язберігаючих навичок розповіла педагогам району методист районного методичного кабінету Петренко Г. І. 
Досвідом використання різних форм оцінювання навчальних досягнень учнів поділилас ... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: Vik | Дата: 13.03.2015 | Коментарі (0)

Дякуємо всім за допомогу

Коментарі до матеріалу на сайті телеканалу http://tvboryspil.com Веб камери Борисполяhttp://tvboryspil.com/web-camery Телеканал Бориспіль - канал твого міста!
youtube.com
Переглядів: 502 | Додав: Vik | Дата: 13.03.2015 | Коментарі (0)

   12 березня 2015 року директори ЗОШ Бориспільського району, методисти РМК , голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Сьомак С.П., начальник відділу освіти Бориспільської райдержадміністрації Неруш М.В. відвідали шосту Міжнародну виставку «Сучасні заклади освіти -2015», організатори якої – Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Компанія «Виставковий Світ».

   Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці «Сучасні заклади освіти» з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні.

... Читати далі »

Переглядів: 615 | Додав: porrter | Дата: 12.03.2015

Любі наші жінки!

Від усієї душі вітаю вас із днем весни – 8 Березня. Все, що уособлює собою жінка - любов, краса, ніжність, доброта, гармонія - розквітає в цей чудовий день, зігрітий усмішками, подарунками та квітами. Ви - початок усіх початків: життя, любові, весни. Ви завжди різні - мудрі, терплячі і дбайливі мами, надійні жінки, дорогі бабусі, дочки, сестри і співробітниці. Ви ближче за усіх приймаєте до серця біль, завжди готові прийти на допомогу, захистити весь світ від різних бід та смутку. Спасибі вам за доброту, за мудрість і терпіння, за вашу щоденну працю, за те, що служите для нас,чоловіків, джерелом натхнення і ... Читати далі »

Переглядів: 452 | Додав: porrter | Дата: 08.03.2015

Круглий стіл: Атестація керівних кадрів Бориспільського району

      04 березня 2015 року у Вороньківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся круглий стіл з теми «Управління інноваційними процесами в школі у період змін»  для керівників навчальних закладів, які атестуються. В ньому взяли участь 18 директорів, заступники директорів шкіл, члени районної атестаційної комісії.

    Неруш М.В., начальник відділу освіти, розпочав роботу з визначення орієнтирів освітньої управлінської діяльності в період суспільно-економічної трансформації школи. Методист РМК Чигрин Т.В. створила комунікаційну канву по обміну досвід ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: Vik | Дата: 06.03.2015 | Коментарі (0)

Про прихід весни нас сповіщає Жіноче свято – 8 Березня, яким починається весняне оновлення і в природі, і в наших душах. У дошкільних навчальних закладах району проводяться свята, під час яких педагоги вчать своїх вихованців любові і поваги до людей, турботливого ставлення до рідних, найдорожчих  людей – своїх батьків. У ДНЗ «Ромашка» с. Щасливе  вихованці продемонстрували своїм мамам, бабусям  свої вміння танцювати, співати, грати на музичних інструментах, а, головне – свою любов.

 Тож нехай весна дарує тепло мирних сонячних променів, ніжність перших весняних квітів усім жінкам. 

 

... Читати далі »

Переглядів: 616 | Додав: Vik | Дата: 05.03.2015

Семінар-практикум для керівників шкільних МО вчителів-словесників «Нестандартні форми методичної роботи»

3 березня Кіровська ЗОШ І-ІІІ ступенів  Бориспільського району Київської області вітала керівників шкільних МО вчителів-словесників на семінарі «Нестандартні форми методичної роботи».

Зі вступним словом звернулися  до присутніх завідувач районним методичним кабінетом Кравцов Віктор Іванович та методист РМК Агаркова Тетяна Михайлівна.

Методичний модуль семінару відкрила директор школи, учитель української мови та літератури, Кравцова Лариса Євгеніївна лекцією з елементами бесіди та презентацією «Інтегрований урок як вид інноваційної діяльності». Лариса Євгеніївна розкрила суть поняття інтеграція, наголосила на тому, що інтегрований урок & ... Читати далі »

Переглядів: 666 | Додав: Vik | Дата: 03.03.2015 | Коментарі (0)

Оформлення роботи з державної підсумкової атестаціїОформлення роботи з державної підсумкової атестації

У 2015 році державна підсумкова атестація учнів загальноосвітніх навчальних закладів відбуватиметься відповідно до наказу Міністерства освіти і науки № 192 від 20 лютого 2015 року, яким зокрема, визначено вимоги до оформлення атестаційної роботи.

Атестаційна робота оформлюється письмово на аркушах зі штампом школи, дотримуючись вимог оформлення письмових робіт, до пр ... Читати далі »

Переглядів: 705 | Додав: Vik | Дата: 27.02.2015 | Коментарі (0)

Семінар працівників психологічної служби

в Бориспільському районі

 

         26 лютого 2015 року в Гірській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Бориспільської районної ради відбувся семінар «Особливості психолого-педагогічного супроводу дітей з ознаками раннього дитячого аутизму». Оскільки кількість дітей з діагнозом «ранній дитячий аутизм» зростає, зокрема і в нашому районі, було вирішено організувати семінар для працівників психологічної служби Бориспільського району,  в якому взяли участь 25 практичних псих ... Читати далі »

Переглядів: 423 | Додав: porrter | Дата: 27.02.2015

Навчальні заклади атестуватимуть по-новому

Міністерством освіти і науки затверджено новий Порядок державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів, який встановлює основні завдання, умови та процедуру проведення атестації навчальних закладів, згідно з вимогами освітнього законодавства.

Документом визначено, що державна атестація є основною формою державного контролю за діяльністю навчальних закладів незалежно від їх підпорядкування, типів і форм власності.

Головними завданнями державної атестації навчальних закладів є визначення відповідності навчального закладу державним стандартам певного освітнього рівня, дотримання ним вимог цих державних стандартів та забезпечення надання якісної освіти, а також надан ... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: Vik | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 163 164 165 166 167 ... 261 262 »
Форма входу

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua