Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 29.03.2024, 00:51
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » Архів новин
Переглядів: 619 | Додав: porter | Дата: 29.11.2014

Найпершим суспільним середовищем для дитини є дошкільний навчальний заклад, метою якого є забезпечення гармонійного розвитку особистості дитини, її фізичного і психічного здоров’я, виховання ціннісного ставлення до природного й соціального довкілля. Саме про це йшла мова під час семінару «Шляхи забезпечення якісної дошкільної освіти у сучасних умовах» для завідувачів ДНЗ району  27 листопада 2014 року у ДНЗ «Лісова казка» с. Проців. Заклад відкрито  рік тому, у жовтні 2013 року, але за цей короткий термін  педагоги ДНЗ на чолі із завідувачем Л.М. Соловйовою-Нікітіною вже здобули перші нагороди – грамоти за участь у районних конкурсах «Веселі нотки» та «Театралізація казки». Учасники семінару ознайомились із казковими умовами для  повноцінної організації життєдіяльності дошкільнят Процева, відвідали заняття з діть ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: porter | Дата: 28.11.2014

ПЕРЕМОЖЦІ ІІ ЕТАПУ МІЖНАРОДНОГО МОВНО –

ЛІТЕРАТУРНОГО КОНКУРСУ УЧНІВСЬКОЇ ТА СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА

22 листопада 2014 року

 

Погорелюк Надія, уч. 7 класу Гнідинської ЗОШ І–ІІІ ступенів ім.П. Яцика – 1 місце

Гайдамака Юлія, учениця 9 класу Любарецької ЗОШ І – ІІІ ступенів – 1 місце

Лупан Юлія, учениця 11 класу Мирненської ЗОШ І – ІІІ ступенів – 1 місце

Стрільчук Валерія, учениця 7 класу Іванківської ЗОШ І – ІІІ ступенів – 2 місце

Безсмертна Марина, учениця 9 класу Кіровської ЗОШ І – ІІІ ступенів – 2 місце

Руденко Ліна, учениця 11 класу Старинської ЗОШ І – ІІІ ступенів – 2 місце

Тригуб Олександра, учениц ... Читати далі »

Переглядів: 1090 | Додав: porter | Дата: 27.11.2014

«Обери майбутнє»

Команда КВК «Старинські джентельмени» (керівник Крисько В.М.) взяла участь у ІІІ півфіналі обласного профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд «Обери майбутнє», який відбувся 25 листопада 2014 року в міському культурному центрі «Прометей» м.Бровари. Змагалися 9 команд з міст Борисполя, Броварів, Березані, Переяслав-Хмельницького, Бориспільського, Баришівського, Яготинського та Згурівського районів.

Наша команда у атмосфері завзятості та конкуренції свою індивідуальність   представила у патріотично забарвленому презентаційному виступі «Візитівка», розкрила суть професій через рекламу (професія перекладача). У конкурсі капітанів журі відмітило високий рівень КВН-майстерності нашої ... Читати далі »

Переглядів: 600 | Додав: porter | Дата: 27.11.2014

«Не за синіми морями, не в далекій далині,

Тут, удома, на Вкраїні, світить сонечко мені.

Тут безмежними лугами, солов’їними гаями

Найніжніша пісня лине, бо вона – про Україну». 

         Саме цими авторськими віршами Гоменюк Г.П., завідувача ДНЗ «Вербиченька» с. Дударків,  26 листопада 2014 року закінчився виступ вихованців цього закладу у рамках районного конкурсу «Театралізація казки». Авторська «Казка у царство Нептуна» запросила на гостину вихованців усіх вікових груп ДНЗ «Вербиченька», їх батьків, бабусь. Неперевершені атрибути, декорації, власноруч виготовлені працівниками закладу костюми, виконання дітьми, працівниками за ... Читати далі »

Переглядів: 789 | Додав: porter | Дата: 27.11.2014

    Доброчинна акція, яку організували у Пролісківському НВО, пройшла у вигляді ярмарки –милосердя  25 листопада цього року з метою збору коштів на допомогу воїнам АТО. В акції активну участь прийняли всі учні школи , які самостійно та разом з батьками виготовили  різні поробки, або випекли  кондитерські вироби  для продажу. Ярмарок відбувався жваво. Діти  з вчителями  продавали свої вироби  і з задоволенням купували солодощі самі. До школи завітали батьки, односельці, які теж не залишилися байдужими.

      До акції  милосердя  приєднався і житель села Проліски – Дехтяр Віталій Іванович ,який приніс на продаж  мед  власного виробництва  та передав  для військових бідон меду,щоб підтримати їх здоров`я .Зібрані кошти у сумі 1650гривень директор школ ... Читати далі »

Переглядів: 551 | Додав: porter | Дата: 26.11.2014

25 листопада 2014 року відбувся семінар для вчителів  художньої культури в районному методичному кабінеті. Тема семінару: "Мистецтво народів Сходу та його вплив на європейську культуру". Семінар провела вчитель-методист Вороньківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Андрієнко А.В. Вона детально розповіла та показала через презентацію основні види мистецтва Японії та Китаю. Також багато уваги приділено архітектурі та культурі епохи Відродження.

 

... Читати далі »

Переглядів: 983 | Додав: porter | Дата: 26.11.2014

В процесі виконання робіт з художньої праці дитина ніколи не лишається пасивною, вона вчиться самостійно спостерігати, досліджувати, випробовувати, порівнювати, винаходити. У художній праці дитина знаходить найвищу зацікавленість, успішність, і, що важливо, низький рівень стомлюваності. Ці фактори позитивно впливають на загальний психічний, розумовий та творчий розвиток дитини.

Працюючи з різними матеріалами, діти мають змогу задовольнити потребу щодо створення чогось нового, змінити форму зображених предметів, дослідити їх можливості та властивості. Варіативність різних матеріалів, їх легка трансформація, постійна змінність та абстрактність сприяють вільному виявленню ініціативи дітей, творчого пошуку, сприяють формуванню у них пізнавальних інтересів та самостійності.

На заняття ... Читати далі »

Переглядів: 495 | Додав: porter | Дата: 25.11.2014

Голод. Голодомор. Геноцид.

Ці вбивчі слова назавжди увійшли у сім’ї українців, в історію України ХХ ст. та нашу пам'ять. 81 рік тому Україна пережила страшну трагедію. Голодомор був свідомою та цілеспрямованою політикою сталінського режиму.

... Читати далі »

Переглядів: 498 | Додав: Vik | Дата: 24.11.2014

22 листопада Україна вшановує пам`ять жертв Голодоморів. Старше покоління майже кожної української сім`ї зазнало непоправних втрат близьких людей, які загинули від голоду. Пам`ятаючи  розповіді свого нині покійного батька про страшні роки Голодомору, свідком яких він був, моя родина, як і мільйони інших, віддала шану  жертвам Голодомору, запаливши свічку пам`яті.

Голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Світлана Сьомак

Переглядів: 599 | Додав: Vik | Дата: 22.11.2014

« 1 2 ... 170 171 172 173 174 ... 261 262 »
Форма входу

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua