Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 28.03.2024, 10:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » Архів новин

27 березня 2014 року у ДНЗ «Берізка» с. Гора відбулося спільне засідання методичного об’єднання вихователів ДНЗ та вчителів початкової ланки Гірської ЗОШ І-ІІІ ступенів «Шляхи взаємодії дошкільного навчального закладу і початкової школи  для успішного майбутнього дитини». У його роботі взяли участь директор Гірської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гребенко Т.І., голова Бориспільської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Сьомак С.П.

«Школа не повинна вносити різкого перелому в життя дітей. Нехай, ставши учнем, дитина продовжує робити те, що робила вчора. Нехай нове з'являється у її житті поступово і не приголомшує лавиною вражень»,так В.А.Сухомлинский представляв наступність  між дошкільним і шкільним навчанням. Вступ до школи – переломний період у житті дитини. Однак і дитячий садок, і школа є ланками єдиної системи освіти і виховання. Тому все те, що чекає дитину у школі, ... Читати далі »

Переглядів: 658 | Додав: Vik | Дата: 31.03.2014

«Шляхами Великого Кобзаря» - таку назву мали Шевченківські краєзнавчі читання, які відбулися 26 березня 2014 року на базі В.Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Учасниками читань були педагогічні працівники району, активні учасники екскурсійних поїздок по Україні. В районі вже тривалий час плідно працює динамічна група краєзнавців з відомою назвою «Шляхами Великих синів і дочок України».

... Читати далі »

Переглядів: 686 | Додав: Vik | Дата: 31.03.2014

Державний професійно-технічний навчальний заклад "Бориспільський професійний ліцей"  проводить набір учнів

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 925 | Додав: Vik | Дата: 31.03.2014

У ВІНОК КОБЗАРЮ

 

  Між берегами вічності клекоче час.

   Дзвенить нового дня весела повінь.

... Читати далі »

Переглядів: 767 | Додав: Vik | Дата: 28.03.2014

20 березня – Міжнародний День Щастя. Саме таку резолюцію прийняла 28 червня 2012 року на 118 пленарному засіданні  Генеральна Асамблея ООН, врахувавши, що основоположною метою людства є прагнення  до щастя.

А що таке щастя?

Щастя – це вічна дорога земна,

Щастя – це літо, зима і ... Читати далі »

Переглядів: 744 | Додав: Vik | Дата: 28.03.2014

   З метою раннього виявлення та розвитку обдарованих і здібних до вивчення основ наук дітей молодшого шкільного віку, заохочення та стимулювання їх пізнавальних інтересів, допитливості, інтелектуальної ініціативи й позитивної мотивації до навчання в умовах оновленого змісту початкової освіти 25 березня 2014 року на базі Щасливського НВК було проведено олімпіаду серед учнів початкових класів з української мови та математики.

     Проведення олімпіад серед учнів початкових класів спрямовано на упровадження в практику роботи загальноосвітніх навчальних закладів району основних положень нормативно-правового забезпечення  загальної середньої освіти щодо застосування особистісного орієнтованих педагогічних систем, забезпечення інтелектуального розвитку індивідуальності молодшого школяра, задоволення його пізнавальних інтересів і потреб на основі виявлення здібностей та обдарувань, прогнозування й проектування моделей особистісно ... Читати далі »

Переглядів: 572 | Додав: Vik | Дата: 27.03.2014 | Коментарі (0)

ЗРОБИТИ  НАВЧАННЯ  ТВОРЧИМ

 

20 березня в Дударківській ЗОШ І – ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум для вчителів світової літератури з проблеми: «Аналіз художнього твору на уроках світової літератури як необхідна умова його осмислення учнями». Учасникам семінару було запропоновано уроки в 5-ому та 10-ому класах, які провели вчитель-методист Довженок Валентина Віталіївна та старший вчитель Доніч Галина Володимирівна.

Методика аналізу літературного твору в середніх та старших класах різниться. Якщо п’ятикласники знайомляться з елементами аналізу художнього тексту, то десятикласники вже повинні вміти застосувати набуті знання та навички.

 На семінарі було приділено увагу нетрадиційному виду аналізу, а саме – асоціативному. Власне цей метод сприяє розвитку в дітей уяви, слухової та зорової пам’яті, таких мотиваційних компетентностей, як розвиток тв ... Читати далі »

Переглядів: 658 | Додав: Vik | Дата: 26.03.2014 | Коментарі (0)

12 березня 2014 року на базі КОІПОПК відбувся І етап ІІ (обласного)  туру Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» (далі – Конкурс), під час якого було розглянуто матеріали переможців І (районного, міського) туру, участь в якому взяв Подолинний Микола Миколайовича, вчитель фізичної культури Вороньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бориспільської районної ради.

           

Переглядів: 523 | Додав: Vik | Дата: 26.03.2014 | Коментарі (0)

Товариська зустріч з футболу

   В останній навчальний день чверті відбулася товариська зустріч із футболу між командами Кіровської  та Великоолександрівської ЗОШ. Пройшли захоплюючі матчі між командами 1-3 класів, 5-6 класів. Найактивнішими були вболівальники, їхня підтримка заохотила переможців, підбадьорила  команди, які потерпіли поразку. Найбільше товариські матчі подобаються тим, що в них немає тих, хто програв, бо перемагає дружба, любов до спорту, здорового способу життя.

... Читати далі »

Переглядів: 542 | Додав: Vik | Дата: 24.03.2014 | Коментарі (0)

20 березня 2014 року на базі Глибоцької загальноосвітньої  школи  І-ІІІ ступенів Бориспільського району проведено чергове заняття обласного опорного закладу освіти "Організація науково-методичної роботи з класними керівниками"для заступників директорів шкіл з виховної роботи.

У роботі семінару взяли участь: 
Чигрин Тетяна Володимирівна, методист з виховної роботи методичного кабінету відділу освіти Бориспільської райдержадміністрації;
Безруков Леонід Дмитрович, директор Глибоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів;
Пасько Людмила Анатоліївна, заступник директора з виховної роботи Глибоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів, керівник ООЗО;
... Читати далі »

Переглядів: 619 | Додав: Vik | Дата: 24.03.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 183 184 185 186 187 ... 261 262 »
Форма входу

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua