Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 29.03.2024, 13:35
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2018 » Січень » 25 » День Соборності України
17:52
День Соборності України

День Соборності України у ОНЗ Щасливський НВК 

 День 22 січня 1919 року увійшов до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності України. Саме того зимового дня у золотоверхому Києві під перегук дзвонів Святої Софії було ухвалено рішення про об’єднання двох, розділених історичною прірвою, гілок українського народу.

             «Однині воєдино зливаються століттям одірвані одна від одної частини єдиної України – Західно-Українська Народна Республіка / Галичина, Буковина і Угорська Україна / і Наддніпрянська Велика Україна. Здійснились віковічні мрії, якими жили і за які умирали кращі сини України. Однині є єдина Незалежна Українська Народна Республіка»

            Напередодні свята, 21 січня, учні 10-х класів відвідали Софіївську площу – місце, де був проголошений Акт Злуки. Дітипоринули в атмосферу тих подій, відчули значимість документу підписаного багато років тому.

         22 січня учні усіх класів презентували мурали які присвячені Дню Соборності України.Малюнки були різнопланові, цікаві за своїм змістовим наповненням та технікою виконання.

                 Для учнів 1-11 класів були проведені урочисті лінійки. До дітей були звернені зворушливі та повчальні слова про вміння берегти «собори своїх душ». Та закликдоєдності й згуртованості, яку сьогодні продемонстрували учні, утворивши живий ланцюг навколо школи, який став символом єдності народу та зв’язку поколінь.

          На лінійці діти декламували вірші, співали пісні, брали участь у тематичній вікторині. Старшокласники висловили свою власну думку стосовно актуальності заходу у світлі нинішніх подій.

           Нікого не залишила байдужим пісня «Десь по світу», яку виконував хоровий колектив «Мереживо». Виконавці створили атмосферу добра і глибокої віри у гідне майбутнє України!

 

 

 

Переглядів: 445 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua