Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 20.04.2024, 04:48
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2016 » Червень » 24 » Джура
14:37
Джура

15-17 червня 2016 року в селі П’ятихатки Обухівського району Київської області на базі Навчального полігону Державного підприємства «Мобільний рятувальний центр» ДСНС України відбувся обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)». Гра проводилася з метою патріотичного виховання учнівської молоді, формування активної громадянської позиції, готовності до захисту Вітчизни.

Учасниками гри стали  35 роїв (команд) з районів та міст Київщини та рій з міста Краматорська Донецької області. Серед  них  був  і   рій  Вишенської ЗОШ І-ІІІ ступенів  нашого Бориспільського  району.

Учасники  команд  змагалися у 12 конкурсах. Так, у конкурсі «Добре діло» діти звітували про проведені добрі справи: екологічні, патріотичні акції, волонтерську допомогу воїнам АТО, літнім людям, ветеранам та дітям війни. Під час конкурсу з виконання прийомів муштрового впоряду «Впоряд», конкурсу зі стрільби з пневматичної зброї та з цивільного захисту юні джури демонстрували навики майбутніх захисників Вітчизни. Туристську майстерність команд оцінювали на туристсько-спортивній смузі перешкод за козацькою легендою, під час конкурсів «Топографія» та «Таборування». Також програмою гри передбачені були конкурси з перетягування линви,  використання індивідуальних засобів захисту в надзвичайних ситуаціях, конкурси з надання першої медичної допомоги «Рятівник» та вікторина «Відун».

 

Також для учасників гри проведено низку майстер-класів: майстер-клас з козацьких бойових мистецтв та характерницьких практик, використання індивідуальних засобів захисту в надзвичайних ситуаціях та бойового розгортання, надання першої медичної допомоги за допомогою підручних засобів, майстер клас з в’язання туристських вузлів. Для проведення майстер-класів запрошено фахівців, які мають значний досвід у відповідній сфері діяльності.

         Наші  земляки,   вперше  беручи  участь у  конкурсах  мали  непогані результати, увійшли  у 10  кращих.  

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 597 | Додав: porrter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua