Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 25.04.2024, 00:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2017 » Червень » 16 » ЛІТНІ МОВНІ ТАБОРИ
13:55
ЛІТНІ МОВНІ ТАБОРИ

ЛІТНІ МОВНІ ТАБОРИ

У НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

У Процівській загальноосвітній школі І ступеня  з 29 травня по 10 червня 2017 року працював пришкільний літній оздоровчий мовний табір відпочинку «FAIRY -TAIL», у якому відпочивали, оздоровлювалися, навчалися, пізнавали навколишній світ та весело проводили час 25 учнів.

Наш табір має назву «FAI RY TAIL» - Казка невипадково,  вже третій рік поспіль, тому що ось вже третій рік поспіль у мовному таборі діти читають, вивчають, розповідають, показують казки Англії, знайомляться із  казковими  персонажами. Вчителі, діти, волонтери створили  справжню казку серед чудової природи рідного села Проців  з високими  сосновими лісами, прозорими ріками, запашними луками та живописними місцями. Символом нашого табору - веселе казкове сонечко, що вабить своє посмішкою всіх бажаючих та відверто розкриває радісні обійми, ніби запрошуючи до казки.

Цього року девіз мовного табору – «Summer – it`s time to play» - «Літо – це час для розваг!».  То ж діти розважались, спілкувались, корисно і весело навчались, фізично оздоровлювались, пізнавали багато нового, грались в ігри та дружні забави. Учні із захопленням поринули у роботу, проявляючи командну згуртованість, розуміння і підтримку.

Через невимушену обстановку, комфортні умови для відпочинку і навчання в таборі створювалося іншомовне середовище.

Цьогоріч загальна тема роботи в таборі – «Customs and Traditions  of Great Britain» - «Звичаї та традиції Великобританії».

Щоденно на ранковій лінійці традиційно день розпочинався виконаннмя Державного  Гімну України, а потім керівник табору Кириченко Віталіна Олексіївна оголошувала план роботи на день. Фізична розминка на свіжому повітрі під музичний супровід та команди вчителя англійською мовою:

ONE,TWO, ME AND YOU,

ONE,TWO, THREE, YOU AND ME,

FOUR, FIVE, DO THE JIVE,

SIX, SEVEN, EIGHT,WAIT,WAIT,WAIT,

NINE, TEN, LETS START AGAIN!

Виховна робота у пришкільному оздоровчому таборі враховувала дитячу ініціативу, самодіяльність, колективну творчість, а результатом ставали  - змістовні , цікаві, активні справи.

Реалізація завдань змісту роботи залежала від педагогічного колективу, його виховного потенціалу та майстерності. На чолі команди наших вихованців стояли педагоги Процівської ЗОШ І ступенів Кунцьо Любов Григорівна, Кінтер Ольга Сергіївна та Миколаєнко Інна Миколаївна. 

Особливо запам’ятались дітям проведені, відповідно до традиції Великобританії День Травневого дерева , День чаювання з традиціями післяобіднього англійського чаювання «5 o`clock tea», різноманітні екскурсії та подорожі стежинами рідного краю із спілкуванням англійською мовою. Це завжди цікаво і весело!

Щоденно проводилися різноманітні конкурси та змагання, в результаті яких найактивніші вихованці отримували грамоти та нагороди: конкурси малюнків на асфальті, «Страви англійської кухні», «Найкращий виконавець англійської пісні»; Веселі англомовні старти.

Щодня в соцмережах можна спостерігати події, що відбувались у літньому мовному таборі с. Проців, підтримуючи таким чином зв’язок школи, батьків і громади села.

Діти із задоволенням і користю для себе провели час у таборі: пізнали чимало нового, цікавого через спілкування  із друзями та вчителями.

З 29.05 по 12.06 2017 року у Великоолександрівській ЗОШ І - ІІІ ступенів під керівництвом та за участю вчителів англійської мови Вакуленко О. А. та Кавун О. О. працював літній мовний табір «Rainbow».

У літньому мовному таборі під час канікул, коли школярі потребують відпочинку, вчителі створили умови для невимушеного вивчення англійської мови.

Різноманітні заходи, які проводились у таборі: «Цікаве містечко» «Мультляндія» ( The city of Cartoons) - перегляд мультфільмів, зображення головних героїв і. звичайно, змагання — хто краще знає той чи інший мультфільм; «Країна казок» ( The country of tales) —інсценізація казок «The Rolling Roll» та «The Turnip»; Пісенний калейдоскоп ( We like to sing) — проведення караоке-гри в таборі та визначенням кращого виконавця пісень англійською мовою; цікаві свята (An interesting holidays) — ознайомлення із традиціями свят в Англії; «Вулиця загадок» (The sreet of riddles) — вікторини та змагання; « Подорож у світ гри» ( We play games) — спілкування «My favourite day» з  проведенням лексичних та дидактичних ігор; поетична сторінка (The poetry page) — змагання на краще знання віршів англійською мовою; «Світ дитячого малюнку» ( The world of paints) — малюнки на асфальті казкових героїв.

Переможці змагань одержали цікаві подарунки.

 

 

 

 

 

Переглядів: 563 | Додав: porrter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua