Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 25.04.2024, 03:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2017 » Лютий » 18 » Навчальний семінар вчителів початкових класів
07:28
Навчальний семінар вчителів початкових класів

Навчальний семінар вчителів початкових класів

  17 лютого 2017 року Кучаківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені гетьмана Івана Сулими запросила вчителів 1-их класів району на навчальний семінар «Застосування комплексного підходу до вирішення навчальних, оздоровчих та виховних завдань на уроках у початковій школі» за участі методиста РМК Бриль Людмили Миколаївни та завідувача РМК Кравцова Віктора Івановича.

Девізом семінару стали слова Ш.Амонашвілі «Нехай учитель поспішає до дітей, радіє кожній зустрічі з ними, тоді й діти поспішатимуть у школу і щиро радітимуть кожній зустрічі зі своїм учителем».

Учасників семінару привітали Бриль Л.М. та Кравцова Л.Є., директор школи.

Практичний модуль семінару складався з кількох блоків.

Гостей запросили на інтегровані уроки в перших класах. До 1-А класу завітали на інтегрований урок з читання та природознавства «Оповідання І.Прокопенко «Про що шепотіли берізки» (вчитель Фірманюк Тетяна Анатоліївна). У 1-Б класі був проведений урок з природознавства та образотворчого мистецтва «Птахи – пернаті друзі» (вчитель Чепурна Наталія Анатоліївна).

У другому блоці семінару було представлено три заняття курсів за вибором.

Білик Наталія Миколаївна запросила колег на заняття з розвитку творчих здібностей «Зіставлення фантастичних подій із реальною дійсністю» до 2-А класу.

Учасники семінару відвідали заняття із зарубіжної літератури, на якому учні 2-Б класу з Тригубенко Тетяною Леонідівною працювали над твором М.Зощенка «Найголовніше».

Учні 3-А класу на занятті курсу за вибором Цікава економіка досліджували тему «Екологія і раціональне використання ресурсів» з учителем Комащенко Ольгою Володимирівною.

На виховний захід для учнів 4-А та 4-Б класів «Українська мова – серця мого подих» до Міжнародного дня рідної мови завітала дитяча письменниця, лауреат літературної премії імені Наталі Забіли, Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва Зірка Захаріївна Мензатюк, яка презентувала нову книгу «Чарівні слова».

У теоретичному блоці учасники семінару під керівництвом Бриль Людмиили Миколаївни та Комащенко Ольги Володимирівни, керівника районного МО вчителів 3-іх класів, вчителя Кучаківської ЗОШ, знайомилися з інноваційними програмами і проектами та питанням впровадження їх в практику, відбувся обмін досвідом та були вироблені рекомендації семінару.

Переглядів: 733 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua