Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 20.04.2024, 00:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2018 » Березень » 30 » НАВЧАЛЬНИЙ ТРЕНІНГ ЗА ПРОГРАМОЮ «РОЗУМНИКИ»
14:06
НАВЧАЛЬНИЙ ТРЕНІНГ ЗА ПРОГРАМОЮ «РОЗУМНИКИ»

НАВЧАЛЬНИЙ ТРЕНІНГ ЗА ПРОГРАМОЮ «РОЗУМНИКИ»

 Впровадження та використання новітніх технологій в закладах освіти сьогодні активно обговорюється вчителями та методистами. Нині досліджується питання ефективності інтерактивних мультимедійних технологій. Тому на базі ОНЗ «Щасливський навчально-виховний комплекс «ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок» було проведено навчальний тренінг для вчителів початкових класів за програмою «Розумники» (Smart Kids), на який прибуло понад 20 вчителів Щасливського НВК та Бориспільського району.

               Відкрив захід директор школи Ю.Ю.Йовбак та методист РМК Л.М.Бриль. У своїх зверненнях до учасників зібрання вони засвідчили актуальність проблеми, що розглядається, та висловилися на підтримку впровадження подібних освітніх проектів, як «Розумники» (Smart Kids), у школах Бориспільського району та Щасливському НВК зокрема.

             Вчитель-тренер освітнього проекту Т.В. Даниліна детально розповіла учасникам семінару про використання інформаційних технологій для вивчення базових предметів у школі І ступеня, відповіла на усі запитання педагогів, провела майстер-клас із використання систем керування класом для організації навчально-виховного процесу в школі І ступеня.

             Своїм досвідом роботи з використання інтерактивних технологій «Використання цифрового контенту в сучасній початковій школі» поділилися вчителі пілотних класів Щасливського НВК Карпенко Л.А., Племянник І.М.

            Наприкінці зібрання Тетяна Володимирівна Даниліна вручила вчителю початкових класів    Щасливського НВК Дудар Є.В. подарунковий сертифікат на участь у весняній сесії  академії «Smart Kids»,  яка відбудеться з 30 березня по 1 квітня у м. Хмельницьк.

Переглядів: 525 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua