Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 25.04.2024, 07:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2017 » Квітень » 14 » Огляд відеосюжетів
10:28
Огляд відеосюжетів

Огляд відеосюжетів

Вітаємо Старинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів (Крисько В.М. та талановитих учнів-кіномитців) з перемогою у ІІ етапі огляду (відеосюжетів) за проектами ГАШ та національно-патріотичного виховання. Десять шкіл району також отримали сертифікати учасників огляду у різних номінаціях. Представлений переможцями огляду фільм за національно-патріотичним проектом "Україна очима українців" отримав номінацію "заслужений тріумф" у щільній конкуренції з відеороликами шкіл Любарецької ("Розбуди українця в українцеві", Донець С.Т.), Вороньківської ("Роль ГАШ як освітнього осередку у розбудові громади за проектом "Ми - українці", Рябоконь В.П.), Сеньківської ("Роль шкільного музею в розвитку дітей", Самборський А.Я.). 
Відеопрезентації (чекаємо й на фільм!!!) з потужною соціально-значущою складовою реалізованих проектів громадсько-активної школи були в Великоолександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ("Чорнобиль не має минулого часу", Кухтик О.І.), Кучаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені гетьмана Івана Сулими ("Молодь прагне бути здоровою", Лесик І.А.), ОНЗ "Вороньківська ЗОШ І-ІІІ ступенів" Ревнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ("Стежками Каменяра", Бабич О.М.). 
Наповнені громадянським духом та цікавим шкільним життям були ролики Іванківської ("З Україною в серці", Васильєва В.І.), Мирненської ("Шкільна родина - майбутнє України", Зленко І.Ю.), Сошниківської ("Національно-патріотичне виховання у Сошниківській школі", Старущенко О.Л.) шкіл.

Переглядів: 581 | Додав: Vik | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua