Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 19.04.2024, 04:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2017 » Жовтень » 1 » Освітян вітали з професійним святом
13:21
Освітян вітали з професійним святом

                   Освітян вітали з професійним святом

     28 вересня у актовій залі Бориспільської райдержадміністрації  освітяни району здійснили невеличке віртуальне європейське турне. Вони «побували» у Швеції, Швейцарії, Чехії, Німеччині, Франції, Італії, Іспанії, Польщі, дізнались про цікаві факти з життя освітян цих країн та пораділи за своїх колег.
А радіти є за кого! Цієї осені   наш освітянський сад зібрав свій черговий урожай.  На  святі отримали нагороди  Міністерства освіти і науки України та обласні нагороди 12 педагогів, 4 – відзнаки Бориспільської районної державної адміністрації та районної ради, 19 педагогів удостоєні районних премій, профспілкові грамоти та подяки одержали 6 педагогів. 109 грамот відділу освіти Бориспільської райдержадміністрації отримали у своїх педагогічних колективах працівники навчальних закладів району, з них 58 нагород одержали працівники загальноосвітніх навчальних закладів, 51 грамоту  вручено працівникам дошкільних навчальних закладів району. 13 педагогів відзначені подяками за участь в обласній виставці методичних розробок. 4 педагогів нагороджені грамотами за участь в обласному етапі конкурсу «Учитель року 2017»,  отримали подяки відділу освіти 6 керівників проектів  Всеукраїнського проекту «Школа як осередок розвитку громади», переможці огляду-конкурсу проектів ГАШ та національно-патріотичного виховання.
     Вітали освітян – голова Бориспільської районної державної адміністрації О.В.Туренко, його заступник С.В.Білецький, заступник голови районної ради І.В.Недогибченко, які і вручили нагороди. На превеликий жаль, був  відсутній на святі начальник відділу освіти Каськів М.І., але на те – поважна причина, адже він захищав честь Київської області на Всеукраїнських змаганнях серед державних службовців, тож присутні  побажали йому вдалих стартів та впевненої перемоги. 
     Щовесни вкриваються блідо-рожевим цвітом шкільні сади, названі на честь знаменитої династії Симиренків, висаджені руками педагогів і їх вихованців. Восени ці сади дають урожай яблук як нагороду за  невтомну людську працю. Тож нехай найвищою нагородою для кожного освітянина стануть паростки добра, людяності, зерна патріотизму, залишені в серці кожного вихованця.
    Дякуємо за технічний, музичний супровід свята відділу культури Бориспільської райдержадміністрації, І.Ю.Зленко (Мирненська ЗОШ), Д.С.Ковалю (В.Олександрівська ЗОШ),Т.М.Безруковій (Глибоцька ЗОШ), С.І.Давиденко (Вишенська ЗОШ), Ю.С.Бойчук (В.Олександрівська ЗОШ), О.В.Савіну (Гірська ЗОШ) та гурту «Вихиляси», а також ведучим свята І.І.Давиденку, В.Ю.Логвин (В.Олександрівська ЗОШ), Л.М.Бриль (РМК).
Голова районної організації профспілки освітян Світлана Сьомак

 

 

Переглядів: 467 | Додав: porrter | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua