Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Вівторок, 16.04.2024, 18:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2016 » Листопад » 20 » Освітяни захищали честь Бориспільського району
18:11
Освітяни захищали честь Бориспільського району

Освітяни захищали честь Бориспільського району

          «Учитель повинен бути і духовно, і фізично красивим. Таким хочуть його бачити діти, з такого вони беруть приклад», - написав у своїй книзі «Райвно і школа» М.Я.Корніяка, завідуючий Бориспільським райво з 1968 по 1996 роки, заслужений учитель України. Довгий час за його керівництва у районі проводились спартакіади та туристичні  зльоти вчителів. Цю традицію підтримує начальник відділу освіти Бориспільської райдержадміністрації М.І.Каськів. На осінніх канікулах у Вороньківській школі відбулася районна спартакіада працівників освітніх установ, а 19 листопада 2016 року команда освітян захищала честь Бориспільського району на VІІІ обласній спартакіаді працівників освітніх установ Київщини, яка проходила у м. Обухові. У змаганнях з настільного тенісу взяли участь Бабич Оксана Миколаївна (Ревнівська ЗОШ) та Засенко Леонід Андрійович (Любарецька ЗОШ), у змаганнях з шашок виступили Цвикор Єва Федорівна (Любарецька ЗОШ) та Бережний Володимир Петрович (Сеньківська ЗОШ). У шахи грали Розумна Ліна Михайлівна (Процівська ЗОШ) та Андрієнко Анатолій Олександрович (Вороньківська ЗОШ). У змаганнях з перетягування линви взяла участь чоловіча команда у складі Гутовського Андрія Миколайовича (Гірська ЗОШ), Давиденка Ігоря Івановича (В.Олекесандрівська ЗОШ), Олишевця Анатолія Федоровича (Сошниківська ЗОШ), Яцюти Геннадія Віталійовича (Кучаківська ЗОШ),Сьомака Олега Анатолійовича (відділ освіти). Відповідно до положення про спартакіаду у дартсі змагались начальник відділу освіти Бориспільської райдержадміністрації Каськів Микола Ігорович та голова районної профспілки освітян Сьомак Світлана Павлівна.

        Достойний виступ освітян Бориспільщини у кожному з видів спорту привів до ІІ загальнокомандного місця. Члени команди – педагоги різних дисциплін, різного віку, 3 із команди – директори шкіл, а всіх об’єднало бажання захистити честь району, у якому працюють і живуть. Освітяни довели, що у районі не на словах, а на ділі пропагується здоровий спосіб життя, фізична культура серед населення, а вчитель в освітньому процесі для дитини – не лише людина, яка дає знання, а й взірець для наслідування.

         Вкотре педагоги Бориспільщини переконують, що освітня система району – одна з найпотужніших в області.

       Висловлюємо подяку учасникам спартакіади, вболівальникам за підтримку, директору Щасливського НВК Йовбаку Юрію Юрійовичу за наданий транспорт.

До нових перемог, колеги!

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 576 | Додав: porrter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua