Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 20.04.2024, 06:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2017 » Квітень » 14 » «Парад майстер-класів сучасних технологій навчання фізики»
10:17
«Парад майстер-класів сучасних технологій навчання фізики»

На базі опорного навчального закладу «Вороньківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відбувся районний  семінар-практикум учителів фізики з теми:

«Парад майстер-класів сучасних технологій навчання фізики»

Головним питанням семінару була підготовка вчителів до вивчення фізики в Новій українській школі. 5 майстер-класів продемонстрували новітні технології навчання вже сьогодні.

Перед учителями виступив директор  ОНЗ  Марченко Сергій Валерійович, який ознайомив присутніх з роботою опорного навчального закладу.

У  фізичному  та біологічному  кабінетах школи  успішно працюють електронно-вимірювальні комплекси Ейнштейн, про що цікаво розповіли учасникам семінару вчитель фізики, старший учитель Марченко Людмила Василівна та вчитель біології Руда Алла Олександрівна.

Продовжили парад майстер-класів:

Балаш Костянтин Михайлович, учитель Сеньківської ЗОШ І-ІІІ ст., з теми : «Кейс-метод  як форма інтерактивного навчання»;

Убога Алла Петрівна, вчитель Вишенської ЗОШ І-ІІІ ст., учитель-методист,  з теми: «Діяльнісний підхід  при вивченні фізики»;

Биковець Олександр Іванович, учитель Старинської ЗОШ І-ІІІ ст., учитель-методист,  з теми : «Розв’язання  експериментальних завдань – шлях до формування компетентності з фізики» ;

Штефан Лариса Степанівна, вчитель фізики Рогозівської ЗОШ І-ІІІ ст., старший учитель,  з теми: «Презентація як технологія навчання».

Підводячи підсумок заходу,  варто  відзначити, що кожен з майстер-класів  був  спрямований на ефективне формування в учнів компетентностей, які мають характеризувати Нову українську школу.

До Дня космонавтики в школі проведено виставку саморобних приладів,  виготовлених учнями, яку з великим інтересом оглянули учасники семінару.

На завершення семінару-практикуму відбувся круглий стіл,  присвячений Всесвітньому дню авіації та космонавтики та Дню працівників ракетно-космічної галузі України.

 

 

 

 

 

Всі фото семінару на сторінці Facebook за цим посиланням: Семінар-практикум вчителів фізики

Переглядів: 455 | Додав: porrter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua