Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 19.04.2024, 05:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2017 » Листопад » 22 » Семінар-практикум директорів закладів освіти Бориспільського району «Готовність керівника закладу до змін в НУШ»
18:28
Семінар-практикум директорів закладів освіти Бориспільського району «Готовність керівника закладу до змін в НУШ»

Семінар-практикум директорів закладів освіти Бориспільського району «Готовність керівника закладу до змін в НУШ»

    22 листопада директори ЗНЗ району мали змогу обговорити питання реформування освіти у світлі Закону України «Про освіту» та Концепції «Нова українська школа» під час семінару-практикуму у Рогозівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.
    Із вступним словом до керівників закладів освіти звернувся завідувач РМК Кравцов Віктор Іванович, який наголосив на важливості змін в освітній галузі, необхідності глибокого розуміння положень Закону України «Про освіту».
   В організаційно-мотиваційному модулі методист РМК Смотрін Володимир Олександрович провів психологічне тестування «Готовність до змін: почни з себе».
  Директор школи Мисловська Тамара Григорівна у інформаційно-практичному модулі презентувала освітнє середовище закладу, зупинилася на основних положення Концепції «Нова українська школа», реалізації поставлених задач у закладі, співпраці з громадою села.
   Перевірити власне знання Закону України «Про освіту» директори змогли під час онлайн тестування, яке продовжилося обговоренням дискусійних питань.
  Головний спеціаліст відділу освіти Паламарчук Катерина Володимирівна акцентувала увагу на питанні формування ключових компетентностей, практичних навичок учнів та ролі позашкільної освіти в цьому процесі.
  Голова профспілки працівників освіти і науки Бориспільського району Сьомак Світлана Павлівна наголосила на необхідності приведення до вимог Закону комплектування закладів педагогічними та непедагогічними кадрами, формуванні штатних розписів, відповідно до законодавства.
   Заступник директора з навчально-виховної роботи Рогозівської ЗОШ Харченко Людмила Миколаївна зробила презентаційне повідомлення «Нові тренди в освіті. Нова освітня термінологія. Мобільне навчання на уроках англійської мови».
    В підсумках семінару були вироблені рекомендації.

Переглядів: 782 | Додав: Vik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua