Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 25.04.2024, 06:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2017 » Грудень » 29 » Семінар-практикум вчителів обслуговуючої праці.
09:50
Семінар-практикум вчителів обслуговуючої праці.

           Семінар-практикум вчителів обслуговуючої праці.

    Наприкінці  грудня у своїй творчій майстерні зустрічала колег-викладачів обслуговуючої праці вчителька Мирненської  ЗОШ  Похиль Наталія Дмитрівна. І хоч погода цього дня зовсім не сприяла поїздці, всі, хто відвідав школу, були приємно вражені. Святковому передноворічному настрою сприяв  вигляд засніжених ялинок, що оточують школу, прикрашене фойє та гостинність господарів, які  з радістю хотіли поділитися з гостями своїми здобутками. Семінар-практикум для вчителів обслуговуючої праці на тему «Формування успішного освітнього середовища шляхом використання сучасних технологій навчання» був проведений у формі воркшопу. Воркшоп — це колективний навчальний захід, учасники якого отримують нові знання та навички в процесі динамічної групової роботи.

Головна мета воркшопу — це отримання індивідуального вирішення конкретних завдань кожного його учасника.

        Наталія Дмитрівна ознайомила учасників семінару з методикою використання інноваційних технологій в процесі вивчення теми «Традиційна українська лялька». Зокрема, Tagul (WordArt.com) – веб-сервіс, який дозволяє створити хмари слів з тексту, введеного користувачем з веб-сторінки. .
          Кожне слово хмари являє собою гіперпосилання для пошуку у Google. З допомогою інтерактивної дошки  вчителька продемонструвала можливості хмарних технологій для вивчення нового матеріалу та повторення основних поняття  теми, що вивчається. Вчителі в процесі роботи з інтерактивною дошкою переконалися, що з допомогою даних технологій можна перетворити нудний текст в цікаву головоломку, зробити «хмарку» підказок, тобто вчителі одержали поштовх для створення нових ідей.

       Всі матеріали воркшопу можна переглянути у блозі https://rukotvor-vpu.blogspot.com/ “Творча палітра. Майстерня рукотворів Наталії Похиль” -закладочки- для вчителя Інформаційний кейс

 

        В другій частині семінару вчителі відвідали майстер-клас Похиль Наталії Дмитрівни «Виготовлення різдвяного Янгела-оберега в чобітках».

        Із святом Вас, Наталіє Дмитрівно! Прийміть щирі вітання від своїх колег та подяку  не тільки за уміння творити, а і надихати на творчість!

 

1

5

3

6

 

7

8

9

10

 14

15

11

12

4

18

16

17

19

2

21

 

Переглядів: 661 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua