Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 29.03.2024, 15:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2017 » Листопад » 10 » Семінар-практикум вихователів дошкільного навчального закладу та вчителів початкових класів у с. Ревне
09:50
Семінар-практикум вихователів дошкільного навчального закладу та вчителів початкових класів у с. Ревне

Семінар-практикум вихователів дошкільного навчального закладу та вчителів початкових класів у с. Ревне

'' Школа не повинна вносити різкого перелому в життя дітей. Нехай, ставши учнем, дитина продовжує робити те, що робила вчора. Нехай нове з'являється у її житті поступово і не приголомшує лавиною вражень''

В. Сухомлинський

У дошкільному навчальному закладі «Барвінок» с. Ревне 3 жовтня 2017 року відбувся семінар-практикум вихователів дошкільного навчального закладу та вчителів початкових класів Ревнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів на тему: «Сьогодні дошкільнята, а завтра – школярі».

ДНЗ «Барвінок» гостинно зустрів усіх учасників семінару: вчителів початкових класів та адміністрацію Ревнівської школи.

Завідуюча Гуменюк Тетяна Сергіївна ознайомила учасників із дошкільним закладом, а вихованці привітали гостей.

Вихователь старшої групи Дворецька Єлизавета Сергіївна провела психологічний тренінг. Колеги заслухали доповідь «Сьогодні дошкільнята, а завтра – школярі», відвідали інтегроване заняття з мовленнєвого розвитку «Загадки золотої осені», яке провела вихователь старшої групи Олешко Людмила Вікторівна, виховний захід екологічного та трудового спрямування «Фестиваль овочів», який презентувала музичний керівник Бєлозьорова Ольга Геннадіївна.

Своїм досвідом «Готовність дитини до школи – складові успішного навчання» поділилась вчитель початкових класів Ренівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Бойко Ніна Миколаївна, яка наступного року навчатиме дітей 1-го  класу.

За круглим столом вихователі дошкільного закладу та вчителі початкових класів школи обговорили актуальні питання перспективності й наступності ДНЗ та ЗОШ. В обговоренні взяли участь завідувач дошкільного закладу Гуменюк Тетяна Сергіївна, директор  школи Білощицька Валентина Іванівна та заступник директора з навчально-виховної роботи Бортнік Марія Іванівна.

Тетяна Сергіївна підвела підсумки семінару та наголосила на необхідності активної співпраці між дитячим садком та школою, зауваживши на тому, що наступність дошкільної  освіти у садочку та початкової у школі передбачає систему зав’язків, які забезпечують взаємодію основних методів навчання і виховання з метою створення єдиного безперервного процесу освіти на суміжних етапах розвитку дитини.

Переглядів: 546 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua