Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 19.04.2024, 20:18
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2018 » Жовтень » 2 » Школа молодого вихователя
15:36
Школа молодого вихователя

Школа молодого вихователя

02  жовтня на базі Ревнівського ЗДО "Барвінок"відбулося засідання районної школи молодого вихователя «Навчаючись- навчай». Вихователі Олешко Людмила Вікторівна та Миронюк Лілія Михайлівна ознайомили молодих спеціалістів з основними формами та методами роботи дошкільної освіти, характеристикою окремих форм роботи, показали презентацію з досвіду роботи ЗДО.

 Присутні педагоги провели міні-консиліум про роль вихователя в координації освітнього та  виховного впливу закладу дошкільної освіти, сім’ї, брали активну участь в обговоренні питань щодо організації робочого дня вихователя: планування та реалізації програми розвитку дитини. Адже, зауважила Людмила Вікторівна,  що реалізацією комплексної програми розвитку дитини, базового компонента дошкільної освіти має сприяти вихователь, який володіє високою культурою, є ерудованим та всебічно розвиненим,  вміє організувати дитячий колектив, володіє знаннями з педагогіки та психології, має сформовані основи проектного мислення, бажання продуктививної діяльності з планування, організації та  розвитку процесів у закладі освіти.

На засіданні йшлося  про форми та методи роботи як з дітьми, так і з батьками,  педагогами, про таке поняття, як "Імідж вихователя", про  основні завдання " Школи молодого вихователя". Учасники  активно виконували тренінгові вправи.

Атмосфера була доброзичливою та дружелюбною. Гості виправдали очікування від зустрічі в повному обсязі. Методист управління гуманітарного розвитку Макаренко Валентина Володимирівна підсумовуючи вступне засідання районної школи молодого вихователя, надала методичні рекомендації та побажала колегам плідної співпраці протягом навчального року. За підсумками засідання школи молодого вихователя  укладено методичні рекомендації:

  1. Опрацювати методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу в закладі дошкільної освіти відповідно комплексним програмам за якими працює кожен заклад району.

2. Протягом року проводити різні типи занять, майстер-класи, навчання. тренінги.

3. Використовувати сучасні новітні технології на заняттях з дошкільниками.

Переглядів: 615 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua