Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 29.03.2024, 10:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2018 » Березень » 19 » Сходження до спортивного Олімпу
20:05
Сходження до спортивного Олімпу

Сходження до спортивного Олімпу

           Стало доброю традицією у Щасливському НВК проводити підсумки спортивного року та вшановувати кращих спортсменівроку та їх тренерів, який минув.

            Спортивне свято «Сходження до спортивного Олімпу» у навчальному закладі є напрочуд популярним і довгоочікуваним. І ще б… На святі визначають кращих у різних номінаціях, нагороджують тренерів-наставників, проводять інтелектуальні ігри, зустрічаються з визначними спортивними постатями України. Цього року свято присвячене 95-річчю заснування Бориспільського району.

          16 березня на свято до юних щасливчан завітали заступник начальника управління з фізичної культури і спорту Київської ОДА Володимир Стеценко, прес-аташе Київської ОДА Світлана Вербицька, директор Київської обласної ДЮСШ Вячеслав Сидоренко, виконавчий директор Київської обласної Федерації футболу Василь Наливайченко, депутат Київської обласної ради, заступник голови обласної федерації футболу Леонід Джужик, директор футбольної академії «Шахтар» Хорхе Рафо.

            Разом з дітьми у залі обговорювали футбольні новини останніх днів гравці національної збірної України різних років:Генадій Зубов, Михайло Старостяк, Ігор Леонов, Олександр Коваль, Руслан Бідненко, який також є випускникомЩасливського НВК. Погодьтеся, такий футбольний бомонд рідко можна побачити в одній залі.

         Свято розпочалося запальним танцювальним дійством, в якому взяли участь понад п’ятдесят різновікових танцюристів. В танцювальну композицію було вкраплено елементи спортивної гімнастики та акробатики, що підкреслювало спортивний характер заходу і надало всім спортивного драйву.

             За традицією родзинкою заходу є посвята у спортсмени юних футболістів, на яку з нетерпінням чекали не тільки діти, а і їхні батьки, дідусі та бабусі, які приїхали на свято. Новоспечених спортсменів вітав директор закладу Юрій Йовбак, який запропонував юнакам скуштувати напої з двох чаш: один – медовий, другий – настійка лаврового листа, як символ того, що дітей чекають як солодкий смак перемоги, так і гіркота поразки. Також спортсмени дали обіцянку вшановувати та підтримувати успіхи своїх друзів, наполегливо навчатись та розвивати вміння у різних галузях, виховувати волю та характер.

            Дітей тепло вітав сільський голова Микола Шмаюн, який багато робить у селі для того, щоб як діти, так і дорослі займалися спортом.  Сюрпризом від сільського голови стало вручення навчальному закладу сертифікату на придбання спортивного інвентарю та обладнання в розмірі 80000 гривень.

         Юних спортсменів привітали представники області Василь Стеценко та Вячеслав Сидоренко та вручили за значні спортивні звитяги подяки Київської ОДА тренерам «Арсенал-Щасливе» та спеціальні подарунки.

        Директор Бориспільської ДЮСШ Геннадій Яцюта разом з директором центру спорту Бориспільщини Василь Неділько вручили «Подяки» тренерам футбольної академії «Шахтар» (Донецьк).

          На святі нагороджували кращих спортсменів в різних номінаціях, які визначалися таємним голосуванням серед учнів та дорослих.

Кращими футболістами стали:

U14 – Воробей Назар («Арсенал-Щасливе»).

U14 – Булеза Андрій («Шахтар-Донецьк»).

U15 – Денисюк Олег(«Арсенал-Щасливе»).

U15 – ОчеретькоОлег(«Шахтар-Донецьк»).

U16 –Гаджук Ілля(«Арсенал-Щасливе»).

U16 – В’юнник Богдан («Шахтар-Донецьк»).

U17 – Зоренко Владислав («Арсенал-Щасливе»).

U17 – Мудрик Михайло («Шахтар-Донецьк»).

Кращими гравцями з волейболу стали Дубко Валерій та Бєлова Валерія, а М.П. Сухіна здобув нагороду кращого тренера.

Кращими баскетболістами стали Оксенчук Олександр та Тригуб Тетяна.

Кращий боксер Ковальов Кирило, В.А.Шевкопляс став кращим тренером з боксу.

Кращий борець Івченко Владислав, а його тренер А.П. Риженков – кращий тренер з боротьби.

Кращою гімнасткою стала Лашкіна Софія, К.А.Сорош здобула перемогу в номінації на кращого тренера року з художньої гімнастики.

Кращий танцювальний колектив «ShykDanceStudio», а Л.П.Бовсуновський визнаний кращим тренером-хореографом.

Кращий гравець з флорболу Дзюба Владислав, В.С. Михайлюк отримав перемогу у номінації на кращого тренера з флорболу.

Кращою спортсменкою року стала випускниця Стороженко  Єлизвавета.

            Енергійними та емоційними були вітальні номери Антонової Марини, гімнастів та сольний номер Коваль Вікторії, танцювальних колективів та вихованців навчального закладу.

          По завершенню заходу було зроблено колективне фото, яке ще довгі роки буде нагадувати про цей святковий день. До нових спортивних звитяг!

Переглядів: 455 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua