Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 19.04.2024, 06:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2018 » Серпень » 28 » СТРАТЕГІЧНА СЕСІЯ ПРАЦІВНИКІВ СИСТЕМИ ОСВІТИ БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ
08:20
СТРАТЕГІЧНА СЕСІЯ ПРАЦІВНИКІВ СИСТЕМИ ОСВІТИ БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

/Files/images/DSC_0007.jpgСТРАТЕГІЧНА СЕСІЯ ПРАЦІВНИКІВ СИСТЕМИ ОСВІТИ БОРИСПІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ

У День Державного Прапора України на базі опорного навчального закладу «Вороньківський навчально-виховний комплекс «ліцей – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок» відбулася стратегічна сесія працівників системи освіти Бориспільського району «Модернізація освітнього середовища: проблеми та перспективи», в якій взяли участь керівники закладів освіти, працівники управління гуманітарного розвитку та районного методичного кабінету.

До обговорення нагальних питань галузі освіти та визначення пріоритетних напрямів діяльності на наступний навчальний рік долучилися заступник голови Бориспільської районної ради Іван Недогибченко, голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Світлана Сьомак.

Начальник управління гуманітарного розвитку Бориспільської РДА Микола Каськів проаналізував досягнення освітньої галузі за попередній навчальний рік, стан фінансування закладів освіти протягом 2018 року та окреслив основні перспективи розвитку на 2018/2019 навчальний рік. Наголосив, що цьогоріч за шкільні парти сядуть понад 7000 учнів, з них близько 850 першокласників.

Недогибченко І.В. зазначив, що фінансування галузі є достатнім і стабільним, завдяки чому всі заклади підготовлені до нового навчального року та до роботи в Новій українській школі. Іван Володимирович запропонував визначити кращі заклади і відзначити їх до Дня працівників освіти. Під час діалогу обговорювалися питання об’єднання громад та місце закладів у них. Порушувалися питання харчування дітей 1-4 класів та дітей, які потрапили в складні життєві обставини, підвіз педагогічних працівників до місця роботи, придбання шкільних автобусів та їх обслуговування.

Сьомак С.П. акцентувала увагу присутніх на необхідності запровадження системи мотивації вчителів, особливо молодих спеціалістів, та винести на розгляд сесії районної ради Програму підтримки педагогічних працівників Бориспільського району. Також у рамках впровадження Концепції «Нова українська школа» Світлана Павлівна запропонувала провести науково-практичну конференцію, присвячену 100-річчю великого педагога, мудрого вчителя, який не лише навчав, а й прищеплював кожній дитині найкращі людські якості, виховував доброту, чуйність, людяність, патріотизм, любов до батьків, до людей і до рідної землі, Василя Сухомлинського.

Захід пройшов змістовно та конструктивно.

Переглядів: 517 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua