Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 28.03.2024, 12:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2016 » Листопад » 28 » «Вчимо пишатися Батьківщиною»
14:59
«Вчимо пишатися Батьківщиною»

Подивіться лишень добре,

Прочитайте знову

Тую славу. Та читайте

Од слова до слова.

Не минайте ані титли,

Ніжетії коми,

Все розберіть…та й спитайте

Тоді себе що ми?

Чиї сини?яких батьків?

Патріотизм – одне з небагатьох понять, що має велике і конкретне значення, є основоположним, головним у вираженні громадських почуттів, найвищих засад духовного світу людини.

З метою підвищення теоретичної підготовки педагогів ДНЗ «Берізка» с. Гора щодо патріотичного виховання дошкільників в умовах сьогодення 25 листопада 2016 року проведено педагогічну раду «Вчимо пишатися Батьківщиною». Педагогічна рада відбулася у формі ділової гри. Педагоги з’ясовували, що ж таке патріотизм у сучасному розумінні: глибоке почуття чи нова модна тенденція. Вихователь-методист ДНЗ Сьомак С.П. застосувала у роботі з педагогами метод «методичний пазл», суть якого полягає у тому, щоб кожен працівник замислився про те, що він може зробити, щоб більше дізнатися про свою Україну, всім серцем її полюбити й відчути себе її частинкою.

Слова великого грузинського поета Шота Руставелі «Людина, яка не шукає друзів – ворог сама собі» звучать сьогодні як філософія  євроінтеграційної політики України. Кожен повинен усвідомити себе європейцем і зробити крок назустріч дружнім народам. Українці глибоко шанують своє коріння, культуру, традиції.За допомогою методу «Фішбоун» педагоги ДНЗ «Берізка» виявили труднощі та способи їх подолання на шляху виховання патріотизму.

Відповідно до порядку денного педради здійснено огляд-конкурс куточків українознавства, педагоги усіх вікових груп продемонстрували власноруч виготовлені дидактичні ігри патріотичного спрямування.

Приємно відзначити, що сільська рада на чолі з головою  Дмитрівим Р.М. переймається проблемами патріотичного виховання та знаходить шляхи заохочення педагогів при вирішенні цих проблем.

Український народ з його культурною спадщиною, гуманістичною ментальністю гідний того ,щоб збудувати власну сильну, незалежну країну, якою пишатимуться нащадки. Для цього щоденно прикладають зусилля педагоги ДНЗ «Берізка» с. Гора.

 

 

 

Переглядів: 541 | Додав: porrter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua