Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 25.04.2024, 06:38
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2017 » Січень » 20 » Вороньківській школі подарували новий автобус
08:12
Вороньківській школі подарували новий автобус

Вороньківській школі подарували новий автобус

Вороньківській школі подарували новий автобус
   Днями Вороньківська загальноосвітня школа I-III ступенів отримала новий шкільний автобус. 

  Це стало можливим завдяки спільним діям Міністерства освіти і науки України та Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації. Автобус був придбаний за кошти державного бюджету.

   У вівторок, 17 січня, делегація відділу освіти Бориспільської райдержадміністрації завітала до с.Вороньків. До складу делегації увійшли начальник відділу Микола Каськів, головний спеціаліст відділу Наталія Кручко, методист Валентина Макаренко.

Під час зустрічі з директором Вороньківської ЗОШ I-III ступенів Сергієм Марченком обговорили пріоритети реформи в галузі освіти, інноваційні методи навчання, забезпечення шкіл мультимедійним обладнанням та новітніми науковими технологіями. Але основною метою зустрічі була презентація шкільного автобуса.

Автобус виготовлений в 2016 році. Розрахований на 28 дитячих та 3 супровідних місця. Усі крісла облаштовані пасками безпеки. В салоні знаходяться дві медичні аптечки та два вогнегасники. Двері оснащені екстреними кнопками виклику водія. При відчиненні висувається додаткова сходинка — зручність для наймолодших школярів. Крім того, до уваги пасажирів — план евакуації на випадок надзвичайної ситуації.

«Відтепер школа має два автобуси. Один — той, що був придбаний раніше, обслуговуватиме напрямок Кийлів та Жереб’ятин, а другий — напрямок Головурів, — розповідає Сергій Валерійович. — Зараз йдуть процеси реєстрації автобуса, отримання номерних знаків та технічного паспорта. Після цього буде опрацьовано штатний розпис та введено посаду водія категорії D на зарплату в 3200 гривень».

Начальник відділу освіти Микола Каськів наголосив на важливості даної події в рамках освітньої реформи та анонсував придбання ще двох автобусів. «Зараз освоюється близько 20 млн грн з обласного бюджету на закуплю нових автобусів. Наша мета — придбати транспорт для перевезення учнів на території Великолександрівської та Рогозівської сільських рад. Ми готові до співфнансування. Адже забезпечення шкіл комфортними автобусами — це, дійсно, важливий момент у виконанні загальнодержавних освітніх програм та державної політики в цілому», — зазначив Микола Ігорович.
Переглядів: 509 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua