Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 18.04.2024, 06:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2016 » Вересень » 22 » Зустріч у Щасливому з Президентом асоціації директорів шкіл Ізраїлю
06:55
Зустріч у Щасливому з Президентом асоціації директорів шкіл Ізраїлю

Зустріч у Щасливому з Президентом асоціації директорів шкіл Ізраїлю

 

                 Вже не вперше нашому навчальному закладу довелося гостинно прийняти вельмишановного діяча, а саме, Президента асоціації директорів шкіл Ізраїлю Олександра Шнайдера та його дружину Хану Шнайдер. Справа у тому, що він бере участь у Міжнародній конференції керівників закладів освіти, яка цими днями проходить у Вінниці. Приїхав на запрошення Президента асоціації директорів навчальних закладів України Ярослава Турянського.
Незважаючи на значну обмеженість у часі, візит виявився доволі насиченим та цікавим для учнів, вчителів та гостей школи.
Зустріч із найкращими учнями школи проходила суто на англійській мові без допомоги перекладача. Наші вихованці не приховували зацікавлення та просто «засипали» запитаннями про домашні завдання, систему навчання, вищу освіту Ізраїля. Їх здивування породжувало ще нові запитання і, здавалося, час пролетів неймовірно швидко. Особливо цікавим для них виявився той факт, що на всіх заняттях можна ходити й виходити з кабінету, лягти або навіть ліпити з пластиліну! Олександр Шнайдер був здивований поведінкою наших вихованців, їх ввічливістю та скромністю. Він навіть не втримався й запитав у вчителів: «Що ви робите з дітьми, що вони такі тихі та спокійні?!».
Діти Щасливського НВК презентували гостям власноруч вироблені ляльки-мотанки, які стали символічним сувеніром із другої Батьківщини гостя.
Спілкування з директорами шкіл нашого району стало певним обміном досвіду у сфері керівництва, організації навчальної діяльності, реформування освіти.
Після живого спілкування гостей запросили до актової зали, де вони разом із учнями старших класів, вчителями та директорами Бориспільського району змогли насолодитись невеличким концертом вже всім нам знайомими співачкам та танцюристкам.
До зустрічі долучився й голова сільської ради М.Ф.Шмаюн, який виказав слова вдячності та подарував українські рушники на  згадку про нашу країну.

 

Переглядів: 589 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua