Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Середа, 01.05.2024, 11:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2016 » Березень » 21 » Будемо щасливі у Щасливому і у всій Україні (18 березня відзначали День щастя у Щасливському НВК)
13:03
Будемо щасливі у Щасливому і у всій Україні (18 березня відзначали День щастя у Щасливському НВК)

Будемо щасливі у Щасливому і у всій Україні (18 березня відзначали День щастя у Щасливському НВК)

 Людина створена для щастя, як птах для польоту!В. Короленко

    На 118 пленарному засіданні Генеральна Асамблея ООН прийняла резолюцію про щорічне святкування Міжнародного дня щастя 20 березня. Це день посмішок, обіймів, поцілунків, гарного настрою та віри в найкраще.

    Це свято є символічним для нас, адже ми живемо у селі, яке має прекрасну назву «Щасливе», тому не обійшло стороною це дійство й Щасливський НВК.

Дерево щастя та добробуту

   Кажуть, щоб «запросити» благополуччя у свій дім, необхідно мати «дерево щастя». Далеко не всі знають, що це за диво-дивне, але учні нашої школи можуть розгадати всі таємниці!

  Озеленення пришкільної території учням не в новинку. Посадивши минулорічно сад на честь родини Симиренків, ми вирішили не зупинятись на досягнутому. Попередньо вирішивши, які дерева наша малеча хоче виростити, ми закупили саджанці яблук, сливок, персиків та груш та прийнялися за важку, але корисну роботу. Учні школи із завзяттям та превеликим бажанням копали лунки, носили землю, поливали малі деревцята, а допомагав їм сільський голова Микола Федорович Шмаюн, який також прийняв участь у естафеті гарних справ.

  Сподіваємось, наш оазис щастя буде зростати та квітнути, а ми йому у цьому допоможемо!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Торбинки щастя

    Що муже бути кращим, аніж дарувати щастя іншим? Ми добре пам’ятаємо слова Василя Сухомлинського про те, що найпрекраснішими та, водночас, найщасливішими є ті люди, хто прожив своє життя, піклуючись про щастя інших.

  Наші учні власноруч підготували торбиночки щастя із солодощами та іграшками та передали їх у дитячі будинки зі Старого, Процева, Ревного. Не забули ощасливити й бабусь та дідусів, які знаходяться у закладі соціальної реабілітації у Ревному.

   Пам’ятаючи про важкий стан у нашій країні, про жахіття війни, ми також вирішили подарувати часточку радості учням міста Щастя, що на Луганщині й відіслали поштою пакунки з солодощами, а разом із ними, наші сподівання на мир та єдність.

        Гості в дім – радість в нім

   Наш український народ дуже гостинний, а традиції гостинності сягають у глибину віків.

   В цей день ми щиро прийняли в своїх стінах маленьких вихованців із дитячого садочка «Ромашка», учнів початкової ланки Пролісківського НВК та старшокласників Київської ЗОШ №309. Вони не тільки змогли побувати на екскурсії в музеї історії нашого села, зразкових кабінетах та тематичних кімнатах, але й отримати часточку гарного настрою, зарядитися позитивом, що несуть учні школи у свої виступах.

Кому щастя служить, той ніколи не тужить

   Всі наші учні вміють не тільки добре вчитися, але й весело розважатися. Саме це вони довели у концертній програмі, де сіра буденність була розфарбована всіма яскравими кольорами веселки. Смішні сценки, елегантні ведучі, теплі слова, щирі побажання, запальні танці та чарівні співи викликами купу емоцій та почуттів.

   Розваги продовжилися у фойє школи, де всі бажаючі мали змогу зробити неординарні селфі, фото з друзями та родиною, посидіти на лавці щастя, погрітися під яскравими променями сонечка, підняти настрій влучними висловами та думками учнів про щастя.

Рецепт щастя

    Хочете бути щасливими?! Так будьте!!!

   Напередодні святкування ми провели анкетування, у якому учні дали відповідь на запитання «Що таке щастя?». Результати показали, що для дітей початкової школи щастя – це рідна ненька, середньої ланки – міцна родина, старшої – мир та спокій у країні.

    По завершенню такого насиченого дня, ми винайшли справжній рецепт щастя! Ось він:   Берете чашу терпіння та ласки, наливаєте повне серце ніжності й любові, додаєте пару жменьок щедрості, досипаєте пару склянок доброти, посипаєте вірою та надією. Все добре перемішуєте. Приправляєте крихточками гумору, усмішками та веселощами. Потім намащуєте всім цим здоровенний шмат вашого життя, запрошуєте гостей та ділитися з ними своїм кулінарним шедевром!

Переглядів: 708 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua