Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 27.04.2024, 02:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2017 » Червень » 5 » День захисту дітей у Гнідині
18:18
День захисту дітей у Гнідині

День захисту дітей у Гнідині

1 червня – День захисту дітей і Всесвітній день батьків. Тож ініціативна група батьків, діти яких активно і творчо працюють у цирковій студії «Кабріолі», що у Гнідинській школі, вирішили креативно поєднати ці зворушливі свята. У перший день літа о 16.00 малий спортивний зал навчального закладу став ареною, де проходив звітний концерт сорока двох юних артистів цирку – підсумок роботи керівника студії Ольги Володимирівни Галич та хореографа Олени Миколаївни Стегно. Напередодні на святі Останнього дзвоника вся школа вітала учасників цього циркового колективу з блискучим виступом на районному огляді дитячої художньої самодіяльності, з перемогою на Всеукраїнському фестивалі мистецтв «Зоряна Брама». Вихованці «Кабріолі», їхні батьки, яскрава ведуча шоу-програми Тетяна Петрівна Кудько, практичний психолог, створили для маленьких і дорослих гостей свята феєричне дійство.

За лаштунками залишились важкі дні тренувань, клопітка робота керівника, сльози від розчарування, вагома допомога батьків для облаштування хореографічного станка, повітряних кілець, полотен. Це все робилось для того, щоб глядачі в переповненому залі бачили блискітки на костюмах, сяючі очі артистів, посмішки і… зосередженість, виваженість кожного руху. Вже помітно відрізняються серед інших майже «професіонали» другокласниці Дарина Ванчугова, Софія Майстренко, Діана Галич, четвертокласниця Валентина Савчук, п’ятикласник Артем Ящук, шестикласник Данило Добровольський, а Уляна Стегно (4 клас), ще й вихованка «Школи Дерюгіних», призер Всеукраїнських змагань з художньої гімнастики.

Всі батьки вихованців циркової студії фінансово підтримали проведення шоу (це кошти на обладнання, прикраси, медалі, солодощі). Щоб свято було яскравим потурбувалися: Алла Петрівна Майстренко (адміністратор дійства, дизайнер банерів, логотипів, афіш), Олександр Андронікович Подоляк (друк банерів, афіш), Ірина Олексіївна Ванчугова (турбота про мильні бульбашки і торт), Віталій Васильович Давидюк (забезпечення спеціальною драбиною). Необхідні роботи, пов’язані із комфортом для акторів та глядачів, виконали Іван Анатолійович Майстренко, Вячеслав Вікторович Савчук, Геннадій Ігорович Ванчугов, Володимир Валерійович Галич, Віктор Віталійович Ковальчук, Михайло Григорович Костенко. Долучилися до організаційних питань проведення свята Олеся Петрівна Ляш, Юлія Юріївна Давидюк, Інна Миколаївна Ковальчук.

Щиро вітала дітей, дорослих і Ольгу Володимирівну  директор Бориспільського районного будинку дитячої та юнацької творчості Світлана Анатоліївна Галатенко. Гнідинський сільський голова Олександр Йосипович Лазаренко під схвальні оплески пообіцяв творчому колективу підтримку та допомогу місцевої влади. За проханням батьків – організаторів він вручив всім дітям символічні, але такі вагомі, медалі за майстерну працю, а керівнику та хореографу «золоті» статуетки.

Організували батьки і збір благодійних коштів для придбання гімнастичного килима. Тож у святкову скриньку, яку міцно тримав неперевершений Іван Анатолійович Майстренко, захоплені глядачі гуртом поклали 3 800 гривень. Надіємось, що нове обладнання допоможе і надалі гнідинській дітворі шліфувати своє вміння, загартовувати здоров’я, нагадуватиме як їх люблять і підтримують батьки та громада.

Ніна Григорівна Кудько, директор школи

 

Переглядів: 514 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua