Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Середа, 22.05.2024, 01:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2012 » Липень » 17 » Футбольний турнір
13:30
Футбольний турнір
Футбольний турнір  
 
У той час, коли країна пильно слідкувала за успіхами збірної України на чемпіонаті ЄВРО-2012, нещодавно створена футбольна команда учнів Гнідинської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Петра Яцика брала участь у своєму «міні-євро».
   З 15 по 18 червня в мальовничому селі Балико-Щучинка Кагарлицького району проходив невеличкий турнір по футболу, організований християнською місією «Світло на Сході», на який запросили і нашу команду з Гнідина на чолі з двома тренерами - Кареном Аракеляном та Ігорем Малишевим. Стараннями вчителя фізичного виховання Гнідинської школи Василя Гнатовича Митяя, сільського голови  Олександра Йосиповича
Лазаренка, а також власника мережі магазинів Олега Миколайовича Гаврилюка команда отримала новенькі м’ячі. А директор ТОВ «Глобинський міясокомбінат» Олександр Дмитрович Бондаренко потурбувався, щоб гнідинські школярі їхали на змагання у новій спортивній формі. В турнірі брали участь команди зі Ржищева, Балико-Щучинки та два склади нашої команди. Це був перший досвід участі гнідинських хлопців у таких спортивних заходах.
 
   Хоч переможцем турніру стала не ми, а ржищівці, гнідинці посіли почесні 3 та 4 місця, отримавши медалі та невеличкі подарунки в останній день на церемонії нагородження.
    Протягом цих 4 днів діти не лише грали в футбол, а й відпочивали, купалися, брали участь у різних змаганнях, мали змогу проявити себе творчо на вечірній програмі в різноманітних сценках, іграх. Кожного вечора гравці збиралися разом для оголошення результатів та інформації про наступний день турніру, спілкування, перегляду відео та фото, відзнятих за день.
   
18 червня хлопці з трофеями та яскравими враженнями повернулися додому.
    Тренування продовжуються, тому запрошуємо всіх бажаючих приєднатися. Запрошуємо до співпраці тих, у кого є бажання і можливість допомогти команді придбати бутси та інший спортінвентар, а також посприяти в тому, щоб команда мала змогу заявити про себе на різноманітних турнірах з метою подальшого спортивного зростання.

     Тренують команду Карен Аракелян, який пройшов навчання в школі ФК «Черноморець» в місті Бургас (Болгарія) та грав за однойменний футбольний клуб протягом 10 років. А також Ігор Малишев, який грав за ФК «Оболонь» (Київ). Вони відкриті для спілкування.


Переглядів: 743 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua