Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 03.05.2024, 21:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2017 » Березень » 2 » Юрій Йовбак: «На Олімп підіймаються ті, які дуже цього хочуть»
12:02
Юрій Йовбак: «На Олімп підіймаються ті, які дуже цього хочуть»

Юрій Йовбак: «На Олімп підіймаються ті, які дуже цього хочуть»

          18 лютого в актовій залі Щасливського НВК  зібралися учні, батьки, відомі спортсмени, випускники Щасливської школи щоб віддати данину найкращим, найшвидшим найвитривалішим у спорті.

         За шкільною традицією на спортивному  святі «Сходження до спортивного  Олімпу» відзначають кращих за рік, що минув, та приймають до спортивної учнівської когорти наймолодших учнів спортивного класу.

       Особливий підтекст цьому дійству надавав той факт, що на святі були присутні легенди  українського та світового футболу Володимир Мунтян, гравці національної збірної з футболу Геннадій Зубов та Ігор Леонов, символ донецького «Шахтаря» Валерій Рудаков, екс-суддя ФІФА Олександр Тютюн, гравець київського «Динамо» Олег Волотек, відомий український футболіст, випускник Щасливського НВК Петро Кондратюк, президент хокейного клубу (хокей на траві)  Віктор  Щегель, директор обласної юнацької спортивної школи В’ячеслав Сидоренко,  директор районної спортивної школи Геннадій  Яцюта.

         Приємно відзначити, що на свято спорту завітав начальник управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації  Володимир Стеценко, який постійно опікується дитячим спортом на Київщині.

         Перед такою почесною знаттю, батьками, тренерами «Обіцянку спортсмена» зачитав семикласник  Ярмак Денис, який, зокрема, пообіцяв бути гідними своїх старших друзів, шанувати традиції спортивної дружби та побратимства, берегти та примножувати славні здобутки спортсменів Щасливського НВК, на що з уст тридцяти юних спортсменів прозвучало: «Обіцяю!»

        Володимир Мунтян, вітаючи юних спортсменів зі спортивним святом, запропонував юнакам спробувати напої з двох чаш: один медово-цукровий, а другий — перцево-лавровий. Щоб пам’ятати про те, що смак солодкої перемоги не буває без гіркоти поразок.

         Володимир Федорович вручив спеціальні нагороди в номінації «Кращий гравець Щасливського НВК  2016 року», зокрема

    U- 14     1.  Очеретько Олег

                    2. Червоненко Микита

    U- 15     1. Турбаєвський Микита

                   2.  Волошин Віталій

     U- 16     1. Трубін Анатолій

                   2.  Зоренко Владислав

     U- 17     1.   Шушко Павло

                     2.  Рябов Володимир

             Володимир  Стеценко щиро привітав присутніх у залі та вручив нагороди тренерам у номінації «Кращий тренер Щасливського НВК 2016 року».  Володарями спеціального призу стали тренери з футболу:

  1. Лесик Іван;
  2. Гончаренко Дмитро;
  3. Панченко Євген;
  4. Турда Павло;
  5. Литовчак Микола;
  6. Машковський Роман;
  7. Литовчак Роман;
  8. Калина Олександр;
  9. Зубов Геннадій;
  10. Алімов Олександр;
  11. Скирчук Анатолій;
  12. Коваль Олександр;
  13. Леонов Ігор;
  14. Заболотний Андрій ;
  15. Ладейко Олександр;
  16. Ратулутра Оскар .

     А Катерина Сориш стала номінанткою «Кращий тренер Щасливського НВК з художньої гімнастики  2016 року».

               Олександр Тютюн вручив нагороду Щасливському НВК за значний внесок у розвиток спорту у Київській області, яку під аплодисменти залу одержав директор.

                Команда футболістів U- 17  стала кращою в номінації  «Краща команда 2016 року».

                Приємно відзначити, що серед нагороджених  юнаки футбольної академії «Шахтар», які навчаються у Щасливському НВК та їх тренери.

                На святі були відзначені команди юнаків з волейболу ( Квач Владислав — капітан, Ківало Олег, Остапчук Олександр,  Дзюба Владислав, Сафін Юрій, Задерій Даниїл, Гурський Ілля,  Склярчук Едуард) та команда дівчаток (Ваганова Надія — капітан, Тригуб Тетяна, Цілуванська Вікторія, Завальнюк Карина, Бєлова Валерія, Боголій Аліна, Логункова Євгенія, Логункова Анастасія), які стали чемпіонами Бориспільщини    з волейболу серед юнаків та дівчат.

                Нагороду Бориспільської районної ради з рук начальника відділу молоді  і спорту Бориспільської РДА Володимира Дмитренка  одержав тренер чемпіонів Михайло Сухіна, як і тренер  юних борців Андрій Риженков, який багато  років трудиться, тренуючи маленьких щасливчан.

            Переможцями в номінації «Кращий боксер» стали Михайлов Владислав та Дерев’янко Ігор,   «Кращим борцем» став Мулярчук Дмитро, а перемогу в номінації «Краща гімнастка 2016 року»  здобула Молокова Софія.

            Спеціальним призом було відзначено групу спортивного танцю «SHYK DANCE STUDIO» та їх керівника Любомира Бовсуновського, які продемонстрували глядачам запальні танцювальні номери. Особливо тепло зустріли глядачі 5-6-річних танцюристів — вихованців дитячого садочка «Ромашка», за яких у залі хвилювалася завідуюча Валентина Іващенко.

           Юних спортсменів тепло вітав заступник голови Щасливської сільської ради, випускник Щасливського НВК Олександр Бовсуновський,  однокласник нині відомих українських футболістів з Щасливого Кондратюка Петра, Олександра Гончара, Смалька Андрія, Романа Литовчака, Руслана Бідненка…

           Свято пройшло напрочуд цікаво і швидко.

           Юні футболісти  продемонстрували, що вони не тільки добре грають у футбол, а ще й танцюють, співають, декламують, мають неабиякі акторські таланти.

           Юних спортсменів  вітали їх друзі з ліцейних класів Яна Юрченко, Софія Молокова, Андре Голеа.

            Від  адміністрації школи всім винуватцям  спортивного свята, переможцям у різних номінаціях було вручено вісім величезних тортів у формі футбольного поля. Скуштувати їх юні спортсмени запросили своїх вчителів, тренерів.

            По закінченню свята  у фойє  школи ще довго продовжувалась фотосесія у спеціальній галереї  спортивних досягнень, присвяченій  Дню спорту.

 

Переглядів: 539 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 26
Гостей: 26
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua