Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Вівторок, 21.05.2024, 19:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2013 » Жовтень » 3 » "Моє село - маленька Україна!"
07:57
"Моє село - маленька Україна!"

"Моє село - маленька Україна!"


   Учителі, учні, випускники школи, батьки, представники місцевого самоврядування Вороньківської ЗОШ активно долучилися до освітнього навчального проекту "Моє село - маленька Україна". Стати активним учасником проекту може кожний бажаючий. Для цього варто ознайомитись з умовами проекту за допомогою інформаційних ресурсів та сторінок соціальних мереж учасників групи. Практична допомога, участь у заходах та зустрічах і проста моральна підтримка все привітно вітається учасниками групи, а головне бажання змінювати власне життя на краще та життя оточуючих Вас людей. Дмитро Коваленко - активний учасник та втілювач в життя проекту "Моє село - маленька Україна!" вже зібрав навколо цієї ідеї багатьох учнів та випускників. Заклад освіти разом з учнями, батьками, вчителями стає активним його учасником на базі якого цей проект реалізовуватиметься.

  
   Досліджуючи історію рідного краю - можна краще оцінити, глибше осягнути сьогоднішній день. Тому, з метою популяризації історії своєї маленької батьківщини серед її молодіжних представників - ми вирішили створити навчальний проект під назвою «Моє село – маленька Україна!», орієнтований на учнів загальноосвітньої школи села Вороньків Київської області. Проект передбачає проведення серед учнівської молоді освітньої, інформаційної роботи з вивчення сторінок історії, культури свого рідного краю, сьогодення, залучення до творчої та дослідницької діяльності. На нашу думку, такий підхід є одним з найбільш ефективних стосовно освітнього та виховного процесу. Адже даний спосіб неформального навчання позбавлений найбільшої проблеми традиційної освіти - відсутності пізнавального інтересу учнів.


   Проект «Моє село – маленька Україна!» реалізується в рамках програми неформальної громадської освіти "Майстерня громадської активності", яка підтримує громадські, соціальні та культурні ініціативи в Україні, Польщі та Білорусі. Програма релізується «Українською мережею освіти дорослих та розвитку інновацій» (Україна) та спілкою «Genius Loci» (Польща) за підтримки Колегіуму ім. Теодора Гойсса Фонду ім. Роберта Боша та Спілки МітОст, Представництва Фонду ім. Гайнріха Бьолля та програмою Польсько-Американського Фонду Свободи «RITA – Перетворення в регіоні», яка реалізується Фондом «Освіта для демократії (Польща). Своїй інтенсивній та ефективній роботі протягом 5 років «Майстерня громадської активності» завдячує якісному співробітництву з постійними локальними партнерам в Україні – з «Фундацією регіональних ініціатив» (Рівне), Донецькою громадською організацією «Альянс», Коаліцією молодіжних організацій Черкаської області «Молода Черкащина», НУО «Клуб молодих лідерів» (м. Сімферополь) та Хмельницьким обласним Центром молодіжних ініціатив.

Долучитись до проекту "Моє село - маленька Україна!" можна тут


  Для тих, хто більше полюбляє дивитися, ніж читати, пропонуємо відео-ролик про Майстерню 2011SaveFrom.net. Приємного перегляду!



Джерело: http://vk.com/voronkiv
Переглядів: 745 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua