Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Вівторок, 21.05.2024, 11:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2012 » Травень » 4 » Наші учні – найкращі в області!
10:12
Наші учні – найкращі в області!

Наші учні – найкращі в області!

 

1b2g_copy_copyУ кожного свята є почин. І від того, яким він буде, залежить його життя, тобто скільки часу його відзначатимуть. Свято обдарованих дітей, що традиційно проходить в залі Щасливського НВК, мабуть таки мало гарний початок. А чому б, ні? Чи може бути щось більше і значуще для дитини в навчанні, ніж стимул? Щороку до зразкового села в районі поспішають на свято не лише талановиті учні, а й їх наставники,  батьки. Одне слово, всі ті, кому не байдужі дитячі душі, їх злет, їх перспективне майбутнє.

«Учень – це не посудина, яку треба наповнити, а вогонь, який треба розпалити. Та все ж спочатку всіх нас наповнюють по вінця, а ми, як губки поглинаємо. Скільки себе пам’ятаю, я була з книжкою та ручкою. На конкурси почала їздити з третього класу. Спочатку винагородою були призові місця  в районі, потім в області і нарешті в Україні. У школі нам пощастило з учителями. Для них праця – це не тяжка повинність, а – творчість, радість від спілкування, можливість передати свої знання, досвід уміння. А вчуся я, як і всі в цій залі, бо впевнена, що знання – це сила. Вірю, що майбутнє за освіченими, компетентними людьми, за нами.

Впевнена, що наше покоління розбудує Україну і вона стане цивілізовано європейською державою, наша мова – стане рідною для всіх», - ось такі думки вголос восьмикласниці Юлії Лупан, яка посіла перше місце на ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з історії, стала першою в ІІ Міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Т. Г. Шевченка. Здобула другі місця на ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з світової літератури, на ХІІ Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика. Третє – на ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури.

Вітали переможців предметних олімпіад та конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт МАН  Іван Недогибченко, заступник голови районної ради, Володимир Шалімов, голова правління ПрАТ «Агробудмеханізація», заступник голови районної організації Партії регіонів, Сергій Байчас, голова районної  молодіжної організації «Молоді регіони», Микола Неруш, радник голови РДА з питань освіти,   Щасливський сільський голова Микола Шмаюн та директор Щасливського НВК Юрій Йовбак.

Наталія Кручко, в. о. начальника районного відділу освіти, підвела підсумки навчального року, зазначивши, що вже кілька років поспіль наш район, за результатами предметних олімпіад посідає перше місце в області: «Ми маємо 52 призових місця на олімпіадах з базових дисциплін на ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад, 11 призових місць в конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт МАН, 17 номінантів у спортивних конкурсах, 7 -  у творчих конкурсах. Це досить хороший результат. А ще, скажу більше, що з кожним роком у нас все більше обдарованих дітей! Це наша спільна заслуга – вчителів, батьків, звичайно ж методистів та  спеціалістів районного відділу освіти».

Іван Недогибченко, заступник голови райради, передав щирі вітання винуватцям свята  від голови РДА Ярослава Добрянського, голови райради, голови районної організації Партії регіонів Владислава Байчаса: «Ви – наша гордість, слава Бориспільщини. Районне керівництво завжди тримає руку на пульсі, тому про всі ваші не лише досягнення, а й проблеми ми знаємо і в міру можливостей намагаємось підтримати, вирішити, бо ж знаємо, яка це нелегка праця – виховувати в першу чергу порядних, талановитих громадян нашого краю, нашої держави».

Від районної організації Партії регіонів теж був сюрприз. Вже два роки поспіль обдаровані школярі нашого району мають можливість відпочивати в літніх таборах в  Севастополі, тож з рук Володимира Шалімова в черговий раз вони отримали путівки до Криму. Переможцем змагання інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» на кубок районної організації Партії регіонів стала команда «Надія Щасливого», яка й отримала грошову премію 3 тис. грн. Керівник Юрій Йовбак задоволено усміхається, тисне руки своїм переможцям: «Це просто шалені діти! Бо сказати кмітливі буде замало!» Тож кубок у вигляді мудрої сови тепер стане перехідним. І на кого він чекає наступного року  - це вже таємниця.

Нагородженнями, мов зірками, засипається освітянське небо, а на ньому: Катерина Селі верстова з Любарець, Ірина Кузьмич, Анастасія Радюшкіна, Марія Блажевська, Євгенія Осадча, Анна Пономарьова– це вихованці Щасливського НВК, Марина Карпун з Сеньківки, Надія Погорелюк з Гнідина………….Та хіба ж перелічиш зірки? Поряд з ними шана батькам, їхнім мудрим наставникам: Наталії Лупан, вчителю рідної мови та літератури з Мирного, Олені Грушецькій, вчителю світової літератури Мирненської ЗОШ, Юрію Забродіну, вчителю історії Мирненської школи, Марії Барабан, вчителю-мовнику з Любарець, Нінель Богдан, вчителю світової літератури Щасливського НВК, а ще наставникам цього ж навчально-виховного комплексу Олені Ільницькій, Лідії Йовбак, Світлані Кобевко….

То ж завдячуючи керівництву району в особі Ярослава Добрянського, Владислава Байчаса, відомого мецената Володимира Шалімова кожен учасник цього зібрання був відзначений грошовою винагородою.

Для винуватців свята були й музичні дарунки. Не менш талановиті танцюристи, співаки чи не з усього району розбавили тепле свято усмішками, піснею, квітами.

3g_copy_copy

4d

Переглядів: 925 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua