Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 09.05.2024, 08:26
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2017 » Лютий » 27 » Неспокій розуму і щедрість серця
08:41
Неспокій розуму і щедрість серця

Неспокій розуму і щедрість серця

27 лютого відзначає свій ювілейний день народження ГРИЦЕНКО ЛЕОНІД ГРИГОРОВИЧ, методист райметодкабінету, почесний громадянин Бориспільського району, член Національної спілки краєзнавців України, заступник голови районної організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Фізик за фахом, патріот своєї Батьківщини, більше 40 років Ви підвищуєте кваліфікацію освітян Бориспільщини  для їх  успішної роботи з дітьми. Своїм професіоналізмом, людяністю, мудрістю Ви заслужили авторитет не лише у педагогів нашого району, а й серед колег з усієї України. Розкіш професії педагога Бориспільського району полягає в тому, що він набуває знань і досвіду, безпосередньо спілкуючись з Вами.

Очолюючи творчу динамічну групу  педагогів району «Шляхами видатних синів і дочок України», Ви вчите нас великій істині – перемогу в житті здобуває не сила рук і навіть не сила розуму, а сила духу. Прикладами життя  гетьманів України, Г.Сковороди, П.Чубинського, Т. Шевченка, Л.Українки, В. Симоненка, братів Симиренків, О. Довженка, П.Тичини, П.Куліша, видатних українських вчених М.Кибальчича, А.Йоффе, С.Тимошенка, на батьківщині яких побували педагоги різних спеціальностей, Ви оперуєте не гаслами,  а спрямовуєте  свою діяльність на благо держави.

Найкраща професія – бути людиною. Лише творчі, цілеспрямовані й небайдужі люди здатні змінити світ на кращий. Вам це вдається. Вже подарував перші плоди закладений за Вашої ініціативи сад Симиренків у Сеньківській школі, найкращі педагоги району отримують ініційовані Вами премії імені Надії Суровцової та Софії Белінської.

Шановний Леоніде Григоровичу!

Вітаємо Вас зі славним ювілеєм! Бажаємо успіхів, наснаги, творчості. Нехай Бориспільщина пишається здобутками учнів, вагомий внесок у цьому і ваш. Пишаємось, що працюємо поруч з Вами, бо Ви – наймудріший філософ, найчутніший психолог, найсуворіший критик і найвірніший друг.

Ви – справжній у всіх справах і починаннях. Будьмо разом!

Освітяни району

Переглядів: 493 | Додав: porrter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua