Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 27.04.2024, 07:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2017 » Травень » 25 » Новосілля в дошкільнят Бориспільського району
14:50
Новосілля в дошкільнят Бориспільського району

Новосілля в дошкільнят Бориспільського району

         Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система навчання. Тому мережа дошкільних навчальних закладів у районі з кожним роком потребує розширення. Активно над вирішенням цих питань працює  керівництво Бориспільської райдержадміністрації та районної ради.

         25 травня 2017 року відбулося урочисте відкриття після реконструкції дошкільного навчального закладу «Веселка» в с. Гнідин Бориспільського району. Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітлахів та їх батьків.

         Дитячий садок давно функціонує в селі. Проте, відповідно до вимог сьогодення,  наявні можливості закладу не забезпечували в повному обсязі якісну потребу маленьких мешканців у дошкільній освіті. Тому з ініціативи сільського голови Лазаренка О.Й. було здійснено добудову приміщення. Кошторисна вартість проведених робіт, які фінансувалися із сільського та районного бюджетів, становить 5,6 млн. гривень.

            Тепер здійснилася  мрія багатьох сімей, адже ще 40 малят матимуть змогу відвідувати дитячий садочок «Веселка» (всього в закладі буде виховуватися 150 дошкільнят).

         З приводу такої значної події привітати дітей та батьків прибули гості: Рогова В.Б., директор департаменту освіти і науки Київської облдержадміністрації; Шуменко Р.В., заступник голови Бориспільської райдержадміністрації;  Недогибченко І.В.,  заступник голови Бориспільської районної ради; Каськів М.І., начальник відділу освіти Бориспільської райдержадміністрації; Лазаренко О.Й., голова Гнідинської сільської ради; Мотрич А.С., депутат Бориспільської районної ради.

                Виступаючи, кожен із гостей говорив щирі слова подяки тим, хто допомагав у здійсненні будівельних робіт, благоустрої території,  забезпеченні меблями, комп’ютерною технікою – всім, хто хоч якось причетний до сьогоднішнього свята.

         Віра Борисівна Рогова зазначила, що добудова садочка - це приклад об'єднання зусиль влади всіх рівнів  та громади села, а ще – добра справа для сільської дітвори.

                Олександр Йосипович Лазаренко  зізнався, що сьогодні він щасливий не менше, ніж   діти. «Це важлива подія для всіх нас. Ми й надалі будемо працювати над тим, аби допомагати дитячому навчальному закладу. Тож нехай дітки тут виховуються у добрі та любові», — сказав сільський голова.

          Найтепліші слова подяки, особливо на адресу сільського голови та начальника відділу освіти, лунали цього дня від завідувача ДНЗ «Веселка» Валентини Іванівни Давидової: «Я щиро вдячна всім за підтримку та допомогу у вирішенні нашої проблеми. Сподіваюся, що й надалі ви будете допомагати нашому дошкільному навчальному закладу».

         По-дитячому просто і правдиво свою вдячність висловили маленькі вихованці садочка, які потішили присутніх віршованим вітанням, піснями, танцями та щирими дитячими посмішками.

         Дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишним убранством дитячих кімнат. Адже тут створено всі умови для комфортного навчання, ігор і відпочинку.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 578 | Додав: porrter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua