Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 26.04.2024, 06:45
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2018 » Травень » 2 » Ослінчик Дмитра Соченка
10:34
Ослінчик Дмитра Соченка

Ослінчик Дмитра Соченка

 Ніна Григорівна Кудько,

директор школи

Стримано  та ніяковіючи, дев’ятикласник Гнідинської школи Дмитро Соченко  розповідає про участь у IV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання та технологій. Він проходив із 24 по 30 березня 2018 року в місті Кам’янець-Подільському, що на Хмельниччині.

Право представляти Київську область на завершальному етапі змагань з трудового навчання Дмитро виборов на обласній олімпіаді. Дирекція школи, родина та друзі знають, скільки місяців після уроків працював хлопець зі своїм наполегливим учителем Геннадієм Миколайовичем Бондаренком, щоб удосконалити теоретичні знання та  практичні вміння. Кілька років поспіль вихованці Геннадія Миколайовича стають переможцями  районного та призерами обласного етапу з трудового навчання. Цьогоріч його учень – найкращий в області. Підготовка до Всеукраїнської олімпіади – відповідальна місія учителя та школяра. Поїздки в м. Білу Церкву на тренувальні збори, хвилювання бабусь і дідусів, підтримка мами і тата, останні настанови вчителя – все залишилось за дверима потяга, який стрімко віз Дмитра до перлини Поділля.

Організатори заключного етапу зібрали талановитих старшокласників зі всієї України, щоб вони  показали не тільки глибокі теоретичні знання, а й навички роботи з інструментами й обладнанням, уміння розраховувати матеріали та час, діяти швидко й чітко, стійкість до стресів і навантажень під час  змагань. Дівчата пекли капкейки і бабусині пиріжки, виготовляли  міські наплічники і подушечки для домашніх улюбленців,  хлопці ж майстрували з дерева корпуси для  флеш-носіїв, брелки, ослінчики і дощечки для подачі страв.

Змагання тривали кілька днів, за їхнім перебігом на сторінці «Кузня талантів» у соціальній мережі «Фейсбук» стежили тисячі людей, серед яких і багато гнідинців.

На виготовлення конкурсних виробів відводилося 5 годин. Це той час, коли потрібно зосередитися, зробити розрахунки і … працювати. Наступного дня учасники демонстрували  теоретичні знання, працюючи з комп’ютерними програмами.

За результатами практичних і теоретичних турів визначилися переможці. Дмитро Соченко, учень Гнідинської школи, став переможцем  в номінації «приз глядацьких симпатій» серед виробів «Ослінчик». Ми всі щиро  радіємо успіху дев’ятикласника і  тепер знаємо, хто може швидко і вишукано зробити таку необхідну в господарстві річ.

Дмитро зізнався, що був вражений красою міста Кам’янець-Подільського, яке належить до одного із семи чудес України,  цікавою екскурсійною програмою для учасників, зустрічами із творчими і успішними людьми.

Переглядів: 523 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua