Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Вівторок, 21.05.2024, 13:56
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2012 » Жовтень » 5 » Освітянська дистанція успіху довжиною в 50 років, або Як святкували День учителя у районі
14:43
Освітянська дистанція успіху довжиною в 50 років, або Як святкували День учителя у районі
     Кажуть, що здобутки освітян Бориспільщини датовані не лише 2012 роком і навіть не ХХІ століттям. Освітянська дистанція успіху педагогів району, як мінімум, марафонська – 50 років. Тож районні урочистості, присвячені Дню працівників освіти, були багатими на події, нагороди, відомі імена.
Іванків уже став районним культурним центром. Тому й учительське свято відзначали у приміському селі з гарною інфраструктурою, чудовими людьми та мальовничою природою.
      До сільського клубу з’їхалися кращі освітяни Бориспільщини. Привітати їх приїхали керівники району — голова РДА Ярослав Добрянський,  Герой України, депутат обласної ради Олександр Мостіпан, заступник голови РДА Микола Кононенко, заступник голови райради Іван Недогибченко, начальник районного відділу освіти Микола Неруш, радник голови РДА Микола Повх, депутати райради Михайло Музика, Світлана Дядик. Шанованих гостей зустрічав Іванківський сільський голова Анатолій Тур.
Навіть священний вогонь прибув на  свято, щоб не лише осяяти залу, в якій зібралися Мудрість, Досвід і Досконалість освіти нашого району,  а й освятити шлях до вершини Пізнання та піку Майстерності. Факел урочисто передали начальнику районного відділу освіти Миколі Нерушу.
    Керівники району привітали добірне товариство з професійним святом, подякувавши за терпимість, мудрість, за те, що навчили бути людьми.  На початку згадали та вшанувати освітян-фундаторів, які стали дороговказом для прийдешніх поколінь: Василя Яковича Івчука, Героя України; Катерину Никифорівну Шумило, заслуженого вчителя України; Федора  Михайлович Петруся, Олександра Миколайович Устименка, Софію Тарасівну Белінську.
Привітали й  відзначили Подякою Бориспільської райдержадміністрації та районної ради за багаторічну педагогічну діяльність, вагомий внесок у розвиток освіти  району  активну громадську позицію та участь у виховних справах навчальних закладів  району тих, хто виховав ціле покоління педагогів Бориспільщини – ветеранів педагогічної праці, які й нині є прикладом для наслідування:  Анатолія Феодосійовича Дячука, Ольгу Інокентіївну Грибок, Надію Василівну Похиль, Іллю Антоновича Гордієнка, Григорія Тимофійовича Шепету, Івана Гнатовича Веклу, Анелію Андріївну Дмитренко, Катерину Олександрівну Дженжебір, Ніну Василівну Голубничу. Зал піднявся і не втомлювався аплодувати, коли до нагороди запросили  Михайла Яковича Корніяку, який віддав освіті району чи не все своє життя.
А що вже багатими на подарунки було свято – комп’ютери, ноутбуки, музичні центри… Всього не перелічити. Але подарунки, погодьтеся, такі необхідні й такі заслужені.
     Нагородили цінними подарунками, придбаними за сприяння голови Бориспільської райдержадміністрації, кращих педагогів району, представлених до нагород МОНмолодьспорту України, Київської обласної державної адміністрації та Головного управління освіти і науки КОДА: Валентину Миколаївну Крисько, Валентину Григорівну Шарапу, Світлану Павлівну Сьомак, Марію Петрівну Гусинець, Тамару Іванівну Гребенко. Почесну грамоту від голови КОДА Анатолія Присяжнюка тримала в руках  Людмила Миколаївна Бриль. Подяками від голови Київської обласної державної адміністрації відзначили Ольгу Леонідівну Тендітну, Валентину Миколаївну Іващенко, Ольгу Яківну Білоус, Тамілу Володимирівну Колесник, Олену Аркадіївну Деревенко. Грамотами Головного управління освіти і науки Київської облдержадміністрації  нагородили 17 педагогів.
Спеціальними призами за перемогу в обласному конкурсі «В гостях у Мельпомени» нагородили керівників шкільних театрів: Людмилу Анатоліївну  Пасько та Олену Петрівну Ільницьку.
      Навіть про кращі кабінети району не забули.
     Заступник голови райради Іван Недогибченко відзначив районними педагогічними преміями кращих освітян за вагомі успіхи в організації навчально-виховного процесу закладів освіти району, запровадження інноваційних технологій в управлінській діяльності та методичній роботі з педагогічними кадрами. Премією імені Надії Суровцової —Валентину Іванівну Білощицьку; премією імені О.М. Устименка —Людмилу Павлівну Тичину; премією імені Софії Белінської —Олену Олександрівну Микитюк. За високі успіхи в організації  навчально-виховної, позашкільної роботи, впровадження перспективного та інноваційного педагогічного досвіду премії імені І.Д. Кудрі  удостоєні Алла Василівна Андрієнко, Наталія Миколаївна Лупан, Марія Петрівна Бугай.  Премії імені Ф.М.Петруся — Юлія Анатоліївна Олешко,  Тетяна Володимирівна Волошина, Тамара Миколаївна Хоменко,  Людмила Анатоліївна Глатка-Соловей, Вікторія Володимирівна Левун. Премії імені Петра Верни — Ніна Василівна Тендітна, Мирослава Олексіївна Шульга, Віра Іванівна Беник. Дипломом „За інноваційну діяльність у галузі освіти" відзначили Сергія Валерійовича Марченка.
    Підбили підсумки й рейтингу шкіл Бориспільщини: перше місце розділили Щасливський НВК та Старинська ЗОШ, другою стала Кіровська школа, третє почесне місце — у Вороньківської ЗОШ. Серед дошкільних закладів перемогу здобув ДНЗ «Березка» (с. Гора), друге місце — у  ДНЗ «Сонечко» (Рогозів), третє — у ДНЗ «Ромашка» (с. Щасливе). Подарунки від Олександра Мостіпана тримали керівники навчальних закладів.
     І це були ще не всі нагороди. Понад тридцять вчителів, які досягли результативності у навчально-виховній роботі з учнями, будуть нагороджені грамотами від районного відділу освіти на урочистостях у кожній школі району.
Свято переливалося сонячними променями за вікном, що раз-по-раз зазирали до зали, осінніми хризантемами, завжди благородними трояндами, а ще… концертними номерами від самих же вчителів та їх вихованців.

За матеріалами: http://radabori.com.ua
Переглядів: 880 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua