Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Неділя, 28.04.2024, 20:25
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2014 » Березень » 18 » Підведено підсумки обласного етапу олімпіад
17:13
Підведено підсумки обласного етапу олімпіад
Нас є з чим привітати!

У освітян Бориспільщини завершилися своєрідні жнива – підведено підсумки ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських предметних олімпіад, результативність яких є наслідком  роботи учня та вчителя,  батьків та школи. Сьогодення  вимагає якісних знань, олімпіади – це одна з можливостей дитини показати свої знання, вміння їх застосувати.

 Як гарно звучить - обдарована дитина. Це значить, що доля є щедрою до дитини, наділивши талантом, допитливим розумом, хорошою пам'яттю. Але талант без праці й наполегливості ніколи не досягне успіху. Бо тільки наполеглива праця може розвинути природні обдарування. Тільки міцні знання можуть розкрити талант людини. Доля зробила учням наших шкіл ще один подарунок: вона подарувала їм вчителя, ту людину, яка помітила їх, яка передає свої знання, яка переживає, вболіває за успіхи своїх вихованців. І разом із учнями йде до перемог.

  Як і в попередні роки, команда олімпійців нашого району успішно пройшла випробування: 12 перших місць, 24 - ІІ, 30 – ІІІ місць. В командному заліку маємо ІІ місце в Київській області – 66 призових місць ( І місце – Б.Церква – 80 призерів, ІІІ місце – м. Славутич – 55 призерів , ІV місце - м.Фастів – 54 призери).

Найкращими виявилися збірні з української мови, фізики, біології, педагогіки та психології, трудового навчання, інформатики, астрономії, економіки, математики – всі учні команд цих дисциплін привезли нагороди. Найбільш результативною командою стали олімпійці з образотворчого мистецтва: 7 перших місць, 3 других,  2 треті і четверте – команду готували Бугай Марія Петрівна та Андрієнко Алла Василівна, учні з Вороньківської, Старинської ЗОШ та Щасливського НВК: Микитюк А. – І, Шитікова Н. – ІІІ (6 кл.), Бородавко В. – І, Руда Я. – І (7 кл.), Чумак О. – І, Діброва А. – І, Григор О. – ІІ (8 кл.), Малиневська С. – ІІ, Руденко Л. – ІІІ (9 кл.), Циганок Ю. – І, Фокіна Л. – ІІ (10 кл.), Григор Ю. – ІІ, Тригуб О. – ІV місце (11 клас).

    Перші місця в Київській області вибороли: Лупан Юлія з української мови та літератури – учениця 10 класу Мирненської ЗОШ, вчитель Лупан Н.М., Мороз Микола з хімії та математики – учень 11 класу Великоолександрівської ЗОШ, вчителі Ревнюк С.М., та Шарапа Л.М., Біда А. з екології – учениця 11 класу Кіровської ЗОШ, вчитель Подобед Ю.Л., Сірук Т. з правознавства – учениця 11 класу Кіровської ЗОШ, вчитель Лесик І.А. Лупан Ю та Мороз М. захищатимуть честь Київської області на Всеукраїнському етапі олімпіад. Тож побажаємо їм успіхів.

У заліку шкіл І місце посідає Щасливський НВК: з 36 учнів, які взяли участь у ІІІ(обласному) етапі змагань, 33 стали переможцями; Кіровська ЗОШ: з 11 – 10 переможців; Старинська ЗОШ: з 12 – 8 переможців.

Вчитися завжди нелегко, навчання - це важкий труд, тому такою солодкою є здобута перемога. Нехай цей навчальний рік буде роком перемог, успіхів, звершень. Бажаємо, щоб ваші добрі наміри і хороші справи ніколи не залишалися непоміченими.

 Кравцов В.І. – завідувач районним методичним кабінетом відділу освіти Бориспільської РДА.



Мороз Микола (Великоолександрівська ЗОШ)



Лупан Юлія та Лупан Наталія Миколаївна (Мирненська ЗОШ)



Біда Альона та Подобед Юлія Леонтіївна (Кіровська ЗОШ)



Сірук Тетяна та Лесик Інна Анатоліївна

Переглядів: 604 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua