Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Вівторок, 21.05.2024, 22:46
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2012 » Травень » 21 » Прощавай, садок дитячий!
19:53
Прощавай, садок дитячий!

Прощавай, садок дитячий!

18 травня 2012 року вихованці старшої групи Пролісківського навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І ступеня – дитячий садок» зі своїми мамами, татами, бабусями й дідусями зібрались у чудовій музичній залі своєї другої домівки, щоб перед усіма присутніми продемонструвати свої знання, вміння, здобуті у закладі за роки перебування у садочку, щиро подякувати усьому персоналу закладу за постійну турботу і  попрощатись з найкращим періодом дошкільного дитинства. Свято вийшло яскраве та радісне. Своїми імпровізованими сценками, дзвінкоголосими піснями, запальними таночками випускники садочка викликали вибухи аплодисментів присутніх глядачів. Діти, отримуючи подарунки від директора закладу Хруль Ольги Вікторівни, поділились мріями про свої майбутні професії. Випуск 2012 року у Пролісківському НВО обіцяє нам через деякий час подарувати двох космонавтів, одного директора, спецназівця, міліціонерів, актрис, моделей, балерин.

         На свято випуску до школи завітав сільський голова с. Щасливе Шмаюн Микола Федорович та головний бухгалтер Щасливської сільської ради Катруша Галина Анатоліївна. З рук Миколи Федоровича кращі працівники дитячого садка отримали грамоти та матеріальну винагороду. Приємним сюрпризом для дітей та дорослих став перегляд слайдів, на яких відображені різні моменти життя випускників. Такий перегляд підготувала вихователь Логункова Оксана Євгеніївна, яка, маючи маленького синочка, знайшла час і можливість привітати своїх вихованців. Отримали подяки від директора закладу і працівники, і батьки дошкільнят.

Цього року випускники-дошкільники разом з вихователями, директором висадили на честь свого випуску до школи яблуньку, біля якої сфотографувались усією дошкільною родиною.

Щасливої життєвої дороги усім дошкільнятам-випускникам 2012 року!


Переглядів: 844 | Додав: Vik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua