Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 26.04.2024, 10:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2016 » Жовтень » 4 » Районне свято педагогів Бориспільщини
15:12
Районне свято педагогів Бориспільщини

Районне свято педагогів Бориспільщини

Кожен День працівників освіти – це привід сказати слова вдячності педагогам за їхню важку працю, терпіння, мудрість і любов. Вклонитися низько вчительській долі, невтомній праці сіяча розумного, доброго, вічного.

Напередодні професійного свята в актовій залі Бориспільської райдержадміністрації зібралися керівники дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, голови профспілкових організацій, кращі вчителі району аби відзначити роль і заслуги педагогів.

  Голова районної державної адміністрації Дмитро Воронін та заступник голови районної ради Іван Недогибченко щиро вітали освітян та вручили їм ряд нагород.

Вітаючи мудрих наставників, очільники Бориспільщини зауважили, що місцева влада намагається на належному рівні підтримувати освітянську галузь. Цьогорічна бюджетна політика в державі дозволила райдержадміністрації спільно з районною радою зробити чимало для освітян. Почали будуватися й проектуються заклади освіти: ДНЗ у Гнідині, Вишеньках, Сошникові, школа у Горі. У закладах відремонтували дахи, харчоблоки, спортзали, максимально замінили вікна на енергозберігаючі.

Під час святкування зала стоячи вітала людину цілої епохи, яка присвятила себе не лише вихованню дітей, а й педагогів, – Почесного громадянина Бориспільського району Михайла Корніяку. Саме з нього і почали церемонію нагородження кращих освітян: з нагоди 80-річчя від Дня народження та вагомий внесок у становлення та розвиток національної педагогіки Михайла Яковича нагородили медаллю «Микола Пирогов – попечитель Київського навчального округу».

У відповідь Корніяка М.Я. сказав: «Це не лише моя нагорода. Це нагорода тих, хто впродовж 30 років творив історію освіти Бориспільщини. Це нагорода тих, чиї меморіальні дошки сьогодні на стінах десяти шкіл… Їхнім талантом творилася історія. Ця нагорода – данина шани вам, учителям. Це ви своєю працею зробили все, аби наш район був і є одним із кращих в Україні. Це нагорода наших ветеранів-освітян. Я назвав би сотні імен вчителів, десятки імен директорів, які заслужено могли б отримати цю нагороду. Ця медаль надається мені на зберігання. Дивлячись на неї, я завжди згадуватиму вас, тих, хто йшов зі мною поряд по життю…»

Почесною грамотою Міністерства освіти і науки України нагородили директора Щасливського НВК Юрія Йовбака, міністерську Подяку отримала вчитель української мови і літератури з Мирненської школи Наталія Лупан, Почесні грамоти Київської обласної ради – директор Ревнівської ЗОШ Валентина Білощицька, завідувач ДНЗ с. Гора Ніна Коваль, учитель фізкультури з Воронькова Микола Подолинний, методист районного будинку дитячої та юнацької творчості Алла Кравчун, голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Світлана Сьомак; подякою Київської облдержадміністрації відзначили головного спеціаліста районного відділу освіти Наталію Кручко; грамотою Департаменту освіти і науки КОДА нагороджено методиста районного методкабінету Валентину Мудровську, учителів англійської мови Ніну Гарнагу, української мови і літератури Щасливського НВК Лідію Йовбак, трудового навчання Кучаківської школи ім. гетьмана Івана Сулими Ларису Олешко.

Віншували своїх колег завідувач районним методичним кабінетом Віктор Кравцов, головний спеціаліст відділу освіти РДА Наталія Кручко та голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Світлана Сьомак.

Дипломи лауреатів районних премій отримали: імені Надії Суровцової — методист РМК Людмила Бриль та директор Рогозівської школи Тамара Мисловська; ім. Олександра Устименка – заступники директорів з навчально-виховної роботи Василь Носулько з Дударкова та Леся Орловська з Мирного; ім. Софії Белінської – Алла Убога з Вишеньок та методист РМК Тетяна Чигрин; ім. Івана Кудрі – Нінель Богдан з Щасливого та Олена Полях з Ревного; ім. Петра Верни – Антоніна Компанець з Дударкова, Валентина Логвин з Великої Олександрівки, Наталія Чабан з Ревного та Володимир Остапець з Щасливого; ім. Ф. М. Петруся – Валентина Атаман з Кучакова, Галина Білик з Любарців, Олена Голець з Дударкова, Тетяна Гучок з Щасливого, Вікторія Мазуренко з Гнідина, Лола Муха та Галина Шитікова з Старого, Ольга Нечипоренко з Вишеньок, Ольга Руденко з Воронькова, Валентина Рябус з Великої Олександрівки, Олена Смарж з Гори.

Грамотами та іменними годинниками РДА нагороджено Ірину Зленко з Мирного, методиста РМК Валентину Макаренко, Тетяну Олешко з Ревного, Ольгу Ракшу з Великої Олександрівки, Лідію Трикоз з Дударкова, Сергія Ярижка з Вишеньок.

Музичні вітання для своїх наставників дарували вихованці Гірської школи, Великоолександрівської школи мистецтв та ремесел, Щасливського НВК.

Відділ освіти Бориспільської райдержадміністрації щиро вдячний за організацію свята голові Бориспільської РДА Вороніну Дмитру Олександровичу, голові Бориспільської районної ради Байчасу Владислав Михайловичу, сільським головам Лазаренку Олександру Йосиповичу, Макаренку Валерію Миколайовичу, Дмитріву Роману Миколайовичу, підприємцю Сафонову Олександру Євгенійовичу, а також за підготовку і проведення урочистостей педагогам Гірської школи: директору Гутовському Андрію Миколайовичу, заступнику директора з виховної роботи Кияшко Оксані Миколаївні, педагогу-організатору Роговській Альоні Геннадіївні, вчителю музичного мистецтва Савіну Олександру Володимировичу. 

 

 

Переглядів: 559 | Додав: porrter | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua