Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 26.04.2024, 02:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2018 » Лютий » 9 » Семінар-практикум для практичних психологів з питання " Нова українська школа: попередження та корекція проблем особистісного розвитку учні
14:34
Семінар-практикум для практичних психологів з питання " Нова українська школа: попередження та корекція проблем особистісного розвитку учні

Семінар-практикум для практичних психологів з питання  " Нова українська школа: попередження та корекція проблем особистісного розвитку учнів."

8 лютого 2018 року на  базі Гнідинської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Петра Яцика відбувся семінар-практикум для практичних психологів з питання  " Нова українська школа: попередження та корекція проблем особистісного розвитку учнів." Семінар був проведено у формі творчої зустрічі працівників психологічної служби Гнідинської ЗОШ з практичними психологами шкіл району. З привітанням на початку зустрічі виступила директор школи Кудько Ніна Грирівна, яка доповіла про співпрацю педагогів школи у попередженні проблем особистісного розвитку учнів на базі освітнього закладу. В інформаційному повідомленні методиста районного методичного кабінету Смотріна Володимира Олександровича було розглянуто питання організації ефективного психологічного супроводу під час вивчення та вирішення проблем  психічного та інтелектуального розвитку учнів на різних вікових етапах.

Практичний психолог Гнідинської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Петра Яцика Тетяна Кудько провела майстер-клас з учасниками семінару «Чую, бачу, відчуваю, розумію»,  звернув особливу увагу на  корекцію особистісних вад розвитку молодших школярів шляхом  розвитку пізнавальних та психічний процесів через ефективне спілкування з використанням функціонального обладнання інклюзівно-ресурсної кімнати. Потім учасникам зустрічі презентували психологічний кабінет закладу, в який входять три кімнати: робочий кабінет практичного психолога, робочий кабінет соціального педагога, навчальний психологічний кабінет (тренінгова зала). У школі функціонує  інклюзівно-ресурсна кімната. На семінарі були обговорені інші питання організації роботи психологічної служби освітніх закладів району з практики організації і проведення.

Під час обговорення учасники семінару висловили велику подяку адміністрації та працівникам психологічної служби закладу за теплий змістовний прийом.

Переглядів: 474 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua