Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 09.05.2024, 19:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2017 » Квітень » 10 » Семінар вчителів англійської мови
15:34
Семінар вчителів англійської мови

Семінар вчителів англійської мови

7 квітня 2017 року на базі Рогозівської ЗОШ І – ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум вчителів англійської мови «Практична реалізація комунікативно-діяльнісної технології в літніх мовних таборах», в роботі якого взяли участь методист районного відділу освіти Макаренко Валентина Володимирівна, голова районного методоб’єднання вчителів іноземної мови, вчитель англійської мови Щасливського НВК, Гарнага Ніна Борисівна, директор Рогозівської ЗОШ І - ІІІ ступенів Мисловська Тамара Григорівна. Розпочався семінар фото на згадку біля відомого тепер уже дуба, який згадує у своїх краєзнавчих роботах Михайло Максимович, український вчений-енциклопедист - природознавець, фольклорист, етнограф, історик, письменник, поет, перший ректор університету Св. Володимира.

    На семінарі обговорювалися питання створення умов для розширення можливостей у оволодінні іншомовним спілкуванням, залучення дітей до неформального вивчення іноземної мови, з максимальним урахуванням їх особистісних потреб, у штучно створеному мовному середовищі в умовах літнього мовного табору.

    Досвідом проведеної роботи у пришкільних мовних таборах поділилися вчитель англійської мови Щасливського НВК Марущенко Людмила Ігорівна, Рогозівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Братусь Інна Володимирівна та Шкардун Марина Василівна Велике задоволення отримали учасники семінару від перегляду інсценізації казок «Колобок» та «Ріпка» англійською мовою, які підготували учасники мовного табору до Дня казок, що проводився минулого літа.

Переглядів: 432 | Додав: porrter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua