Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 27.04.2024, 05:52
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2017 » Грудень » 13 » Семінар вчителів «Основ здоров’я»
15:09
Семінар вчителів «Основ здоров’я»

Семінар вчителів  «Основ  здоров’я»

Здоров’я –то найбільший  скарб  який  природа  дала  людині.   Як  його  зберегти  і  зміцнити  учні  навчаються на уроках  «Основ  здоров’я», бо одним із  пріоритетних  напрямів державної політики у сфері освіти є робота зі збереження і зміцнення здоров’я дітей, що реалізується через систему здоров`язберігаючих   технологій.   

Головною дійовою особою, яка має піклуватися про здоров'я учнів у начальному закладі, є учитель,  який впроваджує та використовує у своїй роботі здоров’язбергаючі та здоров’язміцнюючі   технології. 

З цією  метою  8 грудня  2017 року  в  Старинській  ЗОШ  відбувся  районний  семінар вчителів  «Основ  здоров’я»  «Реалізація діяльнісного підходу шляхом  використання  здоров’язберігаючих  технологій з метою формування ключових компетентностей екологічної грамотності і здорового життя на уроках  «Основ  здоров’я».

Вчителі  району  познайомилися із  системою  роботи  Старинської  ЗОШ із  застосування   здоров’язберігаючих  технологій.    Відвідали   урок  з  «Основ  здоров’я»   «Краса  і  здоров’я»   вчитель Гуменна В.М.   та  побували   на    судовому  засіданні  «Суд  над цигаркою»  кл. керівник  Муха Л.С.

В ході  семінару  вчителі  зустрілися з  доктором  педагогічних  наук, головним науковим  співробітником  Інституту проблем педагогіки НАПН України  Федорченко  Т.Є., яка  поділилась з вчителями  району  своїми  наробками, методичними  рекомендаціями та посібниками, які  допоможуть вчителям у підготовці до навчальних  занять,  виховних  заходів,  формуванні у дітей  здоров’язберігаючих  компетенцій.   Також  Тетяна Євгенівна  вручила  адміністрації  школи  Подяку за багаторічну  співпрацю  та Сертифікат  Інституту проблем педагогіки НАПН України .  

Переглядів: 511 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua