Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Вівторок, 21.05.2024, 21:59
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2012 » Травень » 16 » Щасливого польоту, випускники Бориспільщини
10:06
Щасливого польоту, випускники Бориспільщини

    

    11 та 12 травня відшуміли випускні вечори для одинадцятикласників. Їх вітали керівництво райдержадміністрації, районної ради, відділу освіти, сільські голови. Голова районної ради Владислав Байчас  подякував педагогічним колективам, батьківським комітетам шкіл району за плідну працю у цьому навчальному році:

    «Хочу подякувати керівництву райвідділу освіти, шкіл району, сільським головам, які не лише привітали, а вручили подарунки нашим медалістам. Цьогоріч 19 – золотих медалей та 1 срібна». Як зазначила Наталія Кручко, в.о. начальника районного відділу освіти,

Вороньківська ЗОШ стала учасником проекту «Королева балу». Тому у Воронькові 11 травня поєднали два свята: разом з випускним вечором обирали його королеву. Минулого року королевою стала випускниця Щасливського НВК. Одинадцятикласники Любарецької школи нетрадиційно відсвяткували випускний вечір – в Карпатах.

   11 травня у Мирному урочисто святкували випускний вечір учнів 11 класу. За традицією, подію відзначали у місцевому будинку культури. Зал вщент заповнений, і це не дивно, адже у доросле життя проводжали ще вчорашніх школярів. За задумом організаторів, випускний бал проходив, ніби присутні знаходились у залі очікування, а випускникам звучало настановче «Щасливого польоту»». Часу для винуватців свята не шкодували – гості мали нагоду краще дізнатися вподобання кожного, ще й слайд-шоу переглянути. Загалом того дня стіни рідної школи залишило 17 випускників, з них двоє — золоті медалістки: Юлія Бурдун та Надія Стадник. Кожному вручав атестати  «штурман» — директор Мирненської школи Тарас Похиль. Приємно, що більшість випускників, окрім документа про повну середню освіту, отримали ще й нагороди за спортивні досягнення, активну участь у житті школи та багато добрих слів і побажань на свою адресу від Тараса Ростиславовича.  З щирими словами до випускників звернулася сільський голова Оксана Коваленко, побажавши випускникам здійснення задуманого, успіхів у дорослому житті. Поважні гості з району – заступник головного лікаря Володимир Ляшенко, представник райвідділу освіти Людмила Бриль передали вітання від керівництва району, ПР.

   Того дня вже колишні учні Мирненської школи багато згадували про спільне шкільне життя, дістаючи із «скрині спогадів» все найцікавіше і разом з глядачами переглядаючи фото-слайди із поїздок до Львова, Карпат тощо.

    Вечір видався по-родинному теплим. Випускники прощались зі школою і співали пісні про дитинство. Разом з ними співали й батьки, проводжаючи своїх дорослих дітей в добру путь. А насамкінець на сцені випускники зробили імпровізацію фото на пам'ять.


 За матеріалами http://radabori.com.ua

Переглядів: 1169 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua