Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Понеділок, 29.04.2024, 07:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2016 » Травень » 17 » Відкритий захід "Європейський Союз і Україна» у Представництві Єврорейського Союзу в Україні
07:26
Відкритий захід "Європейський Союз і Україна» у Представництві Єврорейського Союзу в Україні
  Відкритий захід "Європейський Союз і Україна» у Представництві Європейського Союзу в Україні

   Українці давно вже зрозуміли, що шлях, яким ми повинні йти, - це шлях у Європу, що майбутнє нашої держави залежить від виваженості у думках і послідовності, рішучості та наполегливості у діях на шляху до євроінтеграції. Нам потрібно вчитися у європейців поважати інтереси кожного і діяти заради блага всіх. Саме на таких засадах ми повинні виховувати молодь, очікувати від неї конкретних справ на шляху будівництва нової України.

    Учні Кіровської ЗОШ мали змогу відвідати Представництво Євросоюзу в Україні, де для них був проведений інтерактивний захід «Європейський Союз і Україна» учителем географії Савків О.М.

   Зі школярами поспілкувався голова Представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбіньскі, який розповів учням, що Євросоюз наразі переживає непрості часи, але прагнення до спільного вирішення на користь кожної держави допоможе подолати їх. Пан посол наголосив, що девізом Євросоюзу є слова  – «Єдність у різноманітті», європейські держави об’єднуються заради миру і добробуту, а численні культури, традиції, мови Європи є її найбільшою цінністю. Гімн Європейського Союзу «Ода до радості» Бетховена стверджує ідеали свободи, миру, солідарності та їх єднання в різноманітті національних відмінностей.

   Учнів привітав аташе з політичних питань Представництва Євросоюзу в Україні  Овідіу Нафтанайла. Він розповів школярам про широкі перспективи, які відкриті перед ними для навчання в Європейських вузах, варто лише прикладати зусилля, оволодівати знаннями і наполегливо йти до мети.

    Директор школи Кравцова Л.Є. на згадку про зустріч подарувала Яну Томбіньскі книгу А.Зиля «Народознавець. Павло Чубинський і його доба», яка присвячена одному з найвидатніших та найвідоміших українців, автору Гімну України П.П. Чубинському.

Європа , її цінності вкотре для нас стали ближчими, зрозумілішими.

Переглядів: 448 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua