Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Понеділок, 29.04.2024, 00:19
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » Архів новин

         У ДНЗ Ромашка с.Щасливе відзначили ... Читати далі »

Переглядів: 765 | Додав: Vik | Дата: 25.08.2014

НАШ ПРАПОР – НАША СИЛА, ЄДНІСТЬ І ЖИТТЯ!

Сьогодні український прапор став насправді патріотичним символом. В національний двоколор фарбують мости, будівлі, паркани. Напередодні Дня Державного Прапора вихованці Пролісківського НВО виготовляли синьо-жовті стяги, символи миролюбства.  Педагоги-дошкільники  виховують у дітей   почуття патріотизму і толерантності до людей різних національностей.

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 620 | Додав: Vik | Дата: 22.08.2014

Нові вікна до 1 вересня

Завершилися роботи в Кіровській школі по заміні всіх вікон на нові. У рамках міжнародного проекту "Здійснення внеску в інфраструтуру освіти України" за сприяння Турецького агентства зі співробітництва та координації (ТІКА) при Раді Міністрів Республіки Туреччина замінено 110 вікон. За сприяння батьків облаштовано підвіконня. Школа готова до зустрічі нового навчального року.

   ... Читати далі »

Переглядів: 636 | Додав: Vik | Дата: 21.08.2014 | Коментарі (0)

Фізкультурно-театралізована розвага "Пригоди Сонячного Промінчика" в Пролісківському НВО

 Вихователі склали цікавий сценарій та разом з вихованцями всіх вікових груп втілили його в життя. Дійство вийшло веселим, цікавим. Почалося все, як і годиться, з фізкультхвилинки з Сонячним Промінчиком. А далі були цікаві ігри, веселі естафети, зворушливі таночки, вправи на уважність та кмітливість. Діти виконували ролі, перевтілювалися, вживалися в образ, вболівали, переживали, підтримували - ніхто не був байдужим. І панували на ігрових майданчиках  гарний настрій, бадьорість та сонячні посмішки в дітей.

 

... Читати далі »

Переглядів: 675 | Додав: Vik | Дата: 20.08.2014

20 серпня  святкує  50-річний ювілей завідувач РМК

Кравцов Віктор Іванович!

 Шановний Вікторе Івановичу! Зичимо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, віри, шани та поваги від людей. Хай у Вашій оселі завжди панують світло та злагода, у серці – любов і добро, у справах – мудрість, а кожен наступний крок у житті приносить мир,  удачу та достаток.

Працівники відділу освіти Бориспільської РДА, районного методичного кабінету, районна організація Профспілки працівників освіти і науки України

Переглядів: 463 | Додав: Vik | Дата: 20.08.2014

Літо — найкраща  пора для оздоровлення  та загартування дітей. Працівники дошкільного закладу “Лісова казка”  с. Проців дбають про те, щоб діти росли здоровими, активними і бадьорими.

Вся навчально-виховна робота влітку проводиться з хлопчиками і дівчатками надворі. Вранці вихователі проводять оздоровчу зарядку у павільйоні. Ефективними є прогулянки, рухливі ігри, спортивні розваги, фізкультурні комплекси, спостереження на свіжому повітрі.

Стали звичними для діток обливання ніг та веселі ігри з водою. Та найбільше задоволення приносить ходьба босоніж по траві. Наші вихованці полюбляють ігри “Злови рибку”, “Каченята”, “Веселий м’яч”. Під час прийому дітей вранці проводимо ігри високої рухливості з елементами стрибків та бігу.

 А фізкультурні та музичні заняття забезпе ... Читати далі »

Переглядів: 632 | Додав: Vik | Дата: 24.07.2014

Співпраця в рамках міжнародного проекту

У рамках проекту "Здійснення внеску в інфраструтуру освіти України" розпочато роботи з капітального ремонту по заміні частини вікон Кіровської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за сприяння Турецького агентства зі співробітництва та координації (ТІКА) при Раді Міністрів Республіки Туреччина. Реалізація проекту дасть можливість поліпшити соціальну інфраструктуру Бориспільського району.

. 

... Читати далі »

Переглядів: 563 | Додав: Vik | Дата: 10.07.2014 | Коментарі (0)

 25.06.14 року в Пролісківському НВО  в усі вікові групи завітав казковий листоноша.

Діти з радістю поринули в казкове життя.Казка мудра.Кожен це повинен знати,бо,кажуть, казка вчить  на світі жити та правду й волю завжди боронити.

Казка-це світ чарівний та незвичний,

Казка-це диво сповнене краси.

... Читати далі »

Переглядів: 644 | Додав: Vik | Дата: 01.07.2014

Інновації від науковців у школи 

17-19 червня 2014 року на базі Гірської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відділом освіти Бориспільської районної державної адміністрації було організовано проведення науково-практичного  семінару  на тему: «Використання новітніх інноваційних технологій у практиці психолого-педагогічного проектування особистісного та соціального розвитку учнів в умовах загальноосвітніх навчальних закладів». В роботі семінару взяли участь наукові співробітники Інституту педагогіки НАПН України (лабораторія управління школою), Інституту обдарованої дитини НАПН України (відділ проектування розвитку особистості): кандидат педагогічних наук , доцент кафедри психології Університету мененджменту освіти НАПН, завідувач відділу розвитку обдарованості  Киричук В.О.,  заступ ... Читати далі »

Переглядів: 651 | Додав: Vik | Дата: 19.06.2014 | Коментарі (0)

       Впровадження інноваційних технологій неодмінно сприяє формуванню творчої уяви, формує повноцінну особистість в умовах сучасного життя, виховує найкращі людські якості, а також допомагає забезпечити успішну соціалізацію на етапі дошкільного навчання і виховання.

       12 червня в Пролісківському НВО   для вихователів дошкільних груп закладу  проведений семінар-практикум «Пісочниця – наш світ,а іграшки в ній - люди». 

 Вихователь Логункова О.Є. розкрила позитивний вплив ігор з піском на розвиток дитини, ознайомила колег з  вимогами до облаштування пісочниці,а також  надала рекомендації педагогам щодо організації та проведення ігор-занять з піском технікою «Send-Art» -  цікаве і дуже «живе» заняття для дітей та дорослих. Пісочні малюнки несуть в собі можливість трансформацій. Вони допомагають нам усвідомити наші емоційні стани і най ... Читати далі »

Переглядів: 605 | Додав: Vik | Дата: 18.06.2014

« 1 2 ... 179 180 181 182 183 ... 261 262 »
Форма входу

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua