Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Понеділок, 06.05.2024, 13:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » Архів новин

«Учитель повинен бути і духовно, і фізично красивим. Таким хочуть його бачити діти, з такого вони беруть приклад», - написав у своїй книзі «Райвно і школа» М.Я.Корніяка, завідуючий Бориспільським райво з 1968 по 1996 роки, заслужений учитель України. Довгий час за його керівництва у районі проводились спартакіади та туристичні  зльоти вчителів. На жаль, довгий період такі заходи з учителями не проводились. 11 червня 2014 року у  У Старинському лісі відновлено добру традицію освітян Бориспільщини.  Виміряти свої сили у різних видах спорту, проявити творчість при складанні пісень виявили бажання більшість педагогічних колективів шкіл району. Переможці нагороджені грамотами та дипломами відділу освіти та районної організації Профспілки працівників освіти і науки України. Є у нас чемпіони; як і колись, завели книгу рекордів. До серпневої конференції педагогічних працівників найкращі спортсмени-учасники спартакіади будут ... Читати далі »

Переглядів: 604 | Додав: Vik | Дата: 12.06.2014

   На початку червня 2014 року розпочав роботу пришкільний оздоровчий табір «Сонечко» у Щасливському НВК Бориспільського району. Відкриття табору співпало зі святкуванням Дня захисту дітей.

На відпочинку перебувають діти різних категорій: діти-сироти, малозабезпечені, діти, які потребують особливої уваги, обдаровані діти.

Приємно відзначити, що діти з великим задоволенням ідуть до школи, адже для них влітку це місце, де менше навантажується мозок, а більше працює тіло і святкує душа.

Робота пришкільного табору є чітко спланованою. Він працює в різних напрямках: спортивно-оздоровчому, пізнавальному, художньо-естетичному, природоохоронному.

Для гарного відпочинку дітей створені належні умови. Кабінети оснащені сучасною технікою, меблями, художньою літературою, настільними іграми. Кожен загін створив інформаційний куточок, який постійно доповнюється необхідною для дітей інформацією.

Особлива уваг ... Читати далі »

Переглядів: 566 | Додав: Vik | Дата: 10.06.2014

Традиційно в останній тиждень травня  в дошкільних навчальних закладах району пройшли випускні бали для дітей старших вікових груп.

Кожен  дошкільний заклад має свої добрі традиції проведення цього свята. У ДНЗ «Журавлик» с. Кірове діти разом із казковими героями (лісою Алісою, котом Базіліо, Буратіно) з ведучою – Чарівною Феєю згадували свої роки, проведені у садочку, співаючи пісень, дотепно жартуючи та виконуючи таночки.

У дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) «Ромашка» с. Щасливе   свято розпочалося виконанням  дітьми Гімну України. Випускники складали слова «мама», «мир», «школа», їх вітали дітлахи молодшої групи з найкращими  побажаннями та виконали разом з випускниками зворушливий танок. Ще випускники запустили в небо різнокольорові кульки з найзаповітнішими  мріями, які повинні неодмінно здійснитися! Добою традицією стало вітання сільського голови с. Щ ... Читати далі »

Переглядів: 1148 | Додав: Vik | Дата: 03.06.2014

До навчальних планів основної школи внесено зміни

До навчальних планів основної школи внесено зміни

Результатом громадського обговорення стало затвердження змін до Типових навчальних планів для 5-9 класів

У Міністерстві освіти і науки повідомили, що після широкого громадського обговорення було ухвалено рішення про затвердження змін до Типових навчальних планів для 5-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів. В освітньому відомстві наголосили, що були затверджені лише ті зміни, які були підтримані педагогами, учнями та батьківською громадою.

Зокрема, йдеться про відміну обов’язкового вивчення другої іноземної мови починаючи з 5-го класу в тих школах, де для цього поки що немає умов (відс ... Читати далі »

Переглядів: 757 | Додав: Vik | Дата: 02.06.2014 | Коментарі (0)

Вітаємо з ювілеєм!

 

Сьогодні  святкує свій золотий ювілей вчитель української мови та літератури Вороньківської ЗОШ І – ІІІ ступенів, заслужений вчитель України Гриценко Надія Іванівна – талановитий педагог, добра й дивовижно світла людина, якій Бог подарував активне, багате й цікаве життя.

Шановна Надіє Іванівно!

Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Нехай  Ваше життя буде світлим і радісним, а людська шана – подякою за плідну роботу й талант служити людям.

Зичимо міцного здоров’я, благополуччя, наснаги і невтомності. Нехай ко ... Читати далі »

Переглядів: 604 | Додав: Vik | Дата: 23.05.2014

   Традиційно в травні відбувся урочистий захід нагородження кращих представників шкільної юні Бориспільщини – переможців та призерів ІІ, ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських предметних олімпіад з базових дисциплін та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, творчих конкурсів, цього року на базі Іванківського будинку культури. На святі були присутні: виконуючий обов`язки Голови Бориспільської районної ради Іван Володимирович Недогибченко, депутат Бориспільської районної ради Володимир Володимирович Солдатенко, сільський голова с.Іванків Тур Анатолій Іванович.

    Проведення такої зустрічі стало можливим завдяки доброму успіху школярів Бориспільщини, плідній праці вчителів, організаторській роботі керівників педагогічних колективів,  допомозі та підтримці батьків – всіх тих, хто причетний до справи творення освіченої молодої людини. ... Читати далі »

Переглядів: 627 | Додав: Vik | Дата: 23.05.2014

9 травня 2014 року у Вишенській ЗОШ І-ІІІ ступенів  відбулося урочисте відкриття музею історії школи .

 

 Учні школи провели перші екскурсії, вчитель історії Лазаренко Л.І. розповіла про збір матеріалів для музею. Відвідувачі поділилися своїми враженнями на сторінках книги відгуків.

 Приємно було бачити на святі педагогів-ветеранів. Їх спогади про роки праці були світлими і добрими.

 Знову на якусь мить відчули себе школярами колишні випускники. Хоча вони закінчили школу в різні роки, та назавжди об’єднає їх звання – випускник Вишенської школи.

 Директор школи Гурська Л.В. привітала всіх зі святом, розповіла про досягнення і перспективи школи.

  Зі словами щирого вітання до гостей звернулася сільський голова Комащенко М.І.

 

... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: Vik | Дата: 22.05.2014

Місточок до школи

Травень надворі пахне бузком і кожен весняний день все більше нам  нагадує,  що навчальний рік добігає кінця.

Незважаючи на весняні зміни, в закладах освіти кипить робота.

  У дошкільному навчальному закладі « Ромашка» с. Щасливе проведені контрольні заняття за участю вчителів початкових класів  Щасливського НВК.

    В дитсадок завітали заступник директора з виховної роботи Олена Микитюк, заступник директора з навчально – виховної роботи Леся Братусь, майбутні вчителі «первачків» Галина Недогибченко, Валентина Пархоменко .

        Співпраця педагогічних колективів дитсадка та Щасливського НВК  має давню традицію. Між колективами проводяться спільні наради, зустрічі вчителів з вихователями, на яких розглядаються питання :

- необхідність забезпечення наступності змісту дошкіль ... Читати далі »

Переглядів: 715 | Додав: Vik | Дата: 19.05.2014

« 1 2 ... 180 181 182 183 184 ... 261 262 »
Форма входу

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua