Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 27.04.2024, 14:42
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » Архів новин

Державний прапор, герб та гімн – символи держави, а, отже, значимі для кожного громадянина країни. Гімн України має глибокий зміст, у якому відзеркалено ставлення українців до себе та до свого життя, до минулого та майбутнього Батьківщини. Особливого змісту слова «Ще не вмерла України і слава, і воля» набувають у наші дні – вони звучать могутньо й гордо – як символ невмирущої сили народу, котрий обрав шлях свободи і незалежності.

Та все ж, говорячи про державний гімн України, особливі почуття переживають жителі Бориспільщини. Саме нашому краєві судилося стати Батьківщиною Павла Платоновича Чубинського – автора т ... Читати далі »

Переглядів: 812 | Додав: Vik | Дата: 15.05.2014

Пошук ефективних форм управління діяльністю ГАШ

Науково-практичний семінар для директорів ЗНЗ Бориспільського району «Пошук ефективних форм управління діяльністю ГАШ» відбувся у с.Гнідин. В обговоренні питань круглого столу участь взяли Неруш М.В., начальник відділу освіти, співробітник Інституту педагогіки НАПН України, Лазаренко О.Й., голова асоціації сільських голів, с.Гнідин, Киричук В.О., зав. відділом Інституту обдарованої дитини НАПН України, Галатенко В.І., заслужений учитель України, громадський діяч, кореспондент сільської газети «Срібна підкова», спеціалісти, м ... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: Vik | Дата: 12.05.2014

    У Пролісківському НВО 08.05.2014р. пройшов інструктаж з техніки безпеки для школярів “Небезпека від вогню”. Вчителі донесли до відома учнів правила протипожежної безпеки та на практичних діях показали, як необхідно діяти під час пожежі. Також розглянули план евакуації з шкільного приміщення в небезпечних ситуаціях. Педагоги підготували цікаві слайди про пожежонебезпечні випадки в побуті, природі, їх наслідки та ліквідацію. 

 

... Читати далі »

Переглядів: 575 | Додав: Vik | Дата: 08.05.2014

    30.04.2014 у Пролісківському НВО відбувся педагогічний майстер - клас за темою «Гра, що розвиває» . На заході були присутні вчителі та вихователі закладу. Вчитель Крамська Н.О. в практичній роботі доводила, що гра – різновид активної діяльності, у процесі якої діти оволодівають суспільними функціями, відносинами та рідною мовою як засобом спілкування між людьми. На майстер-класі вчитель використовувала нестандартні ігрові підходи та інтерактивні методи у роботі в групах. Педагоги приймали активну участь у завданнях, що стосувалися усної народної творчості. Практичний досвід роботи переконливо свідчить , що з великим інтересом грають не тільки діти, а й дорослі люди різного віку. Педагогічні можливості гри безмежні. В тому й полягає її феномен, що будучи розвагою, відпочинком, вона здатна перерости у навчання.

... Читати далі »

Переглядів: 481 | Додав: Vik | Дата: 08.05.2014

Мати…. Це перше слово,яке з радістю та усмішкою вимовляє дитина. У другу неділю травня в Україні відзначають День матері. Хоча по суті це - свято вічності: з покоління в покоління для кожного мама - найголовніша людина для своїх дітей.

Безумовно, День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, прощає, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково  від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

5 травня вихованці дошкільних груп Пролісківського НВО  від усієї душі вітали дорогих мам з їх святом.

Нізький уклін вам ,матері, хай світлом і добр ... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: Vik | Дата: 07.05.2014

МАЙСТЕР-КЛАСИ В МИРНЕНСЬКІЙ  ЗОШ  І – ІІІ СТУПЕНІВ

 

23 квітня в Мирненській  ЗОШ І – ІІІ ступенів відбулися семінар-практикум для шкільних бібліотекарів району ”Застосування сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в роботі бібліотеки загальноосвітнього навчального закладу” та практикум для вчителів російської мови, які вперше викладають другу мову в 5 класі, «Предмет «Російська мова» як компонент мовної освіти в українській школі».

Перед початком роботи бібліотекарі й вчителі були запрошені на виставку творчих робіт «Весняні барви», яку підготували члени гуртка «Флористика» (керівник гуртка Похиль Наталія Дмитрівна).

         Бібліотекар Мирненської ЗОШ, відмінник освіти України Яременко Лідія Андріївна ознайомила бібліотекарів району з Web/сторінкою ш ... Читати далі »

Переглядів: 642 | Додав: Vik | Дата: 05.05.2014

День Цивільного захисту в школах району

25 квітня 2014 року в загальноосвітніх закладах Бориспільського району відбувся день Цивільного захисту.

Цього дня у школах проходили виховні заходи, лінійки, години спілкування на яких вшановували пам'ять Героїв Чорнобильців і 28-роковини Чорнобильської катастрофи. А потім відпрацьовували обєктні тренування згідно із схемами евакуації.

«Спочатку ми організовано евакуювалися!»

 

... Читати далі »

Переглядів: 587 | Додав: Vik | Дата: 28.04.2014

Щиро вітаємо освітянську громаду Бориспільщини зі світлим святом Воскресіння Христового!

Нехай це свято принесе у кожну домівку міцне здоров’я, благополуччя. Хай Божа благодать  дарує усім мир, душевний спокій та любов. Всевишній подарував нам найкращу землю – нашу Батьківщину, Україну! У цей непростий для усіх українців час бажаємо, щоб Господь надихав кожного українця на добрі справи і віри у процвітання української нації та державності.

Начальник відділу освіти     Микола Неруш

Голова районної організації Профспілки Світлана Сьомак

 

Переглядів: 442 | Додав: Vik | Дата: 19.04.2014

16 квітня 2014 року на базі Вишенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бориспільської районної державної адміністрації відбувся семінар-практикум для методистів районних (міських) методичних кабінетів, центрів, науково-методичних центрів, які координують роботу з обдарованими дітьми на тему «Особливості організації роботи з обдарованими дітьми в умовах сільського регіону». Захід проведено співробітниками кабінету роботи з обдарованими дітьми Київського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних кадрів та методичним кабінетом відділу освіти Бориспільської районної державної адміністрації.

... Читати далі »

Переглядів: 583 | Додав: Vik | Дата: 18.04.2014

Шановні колеги!

Виконавча дирекція фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності пропонує путівки  на квітень, травень, червень:

  1. Київська область (кардіологія)
  2. Санаторії Закарпаття, Хмельницька, Львівська,Одеська області, Трускавець  – опорно-руховий апарат, кишково-шлунковий тракт. Є путівки матері та дитини (Скадовськ)

За детальною інформацією звертатись за тел.9-13-07 (Катерина Григорівна)

Переглядів: 461 | Додав: Vik | Дата: 14.04.2014

« 1 2 ... 181 182 183 184 185 ... 261 262 »
Форма входу

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua