Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Понеділок, 29.04.2024, 23:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » Архів новин

Основні правила поведінки при пожежі

Ці правила дуже важливо запам'ятати дітям.

 

Якщо в квартирі виникла пожежа і поруч немає дорослих, що робити:

Не панікувати, постаратися бути зібраним і уважним.

Викликати пожежну службу за телефоном 101. Повідомити своє прізвище, точну адресу, поверх, сказати, що і де горить.

... Читати далі »

Переглядів: 521 | Додав: porter | Дата: 12.11.2015

11 листопада 2015 року відбулося засідання колегії відділу освіти Бориспільської райдержадміністрації. В роботі колегії взяли участь заступник голови райдержадміністрації Роман Володимирович Шуменко, начальник міжрайонного управління держсанепідслужби Тетяна Миколаївна Орабіна, начальник відділу освіти райдержадміністрації  Микола Васильович Неруш, голова районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Світлана Павлівна Сьомак, керівники загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів району, працівники відділу освіти та районного методичного кабінету.

         На колегії розглянули питання про підсумки  оздоровлення та відпочинку учнів загальноосвітніх  навчаль ... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: porter | Дата: 11.11.2015

       У Бориспільському районі  продовжує активно працювати творча динамічна група «Шляхами видатних синів і дочок України». Щороку керівники навчальних закладів, педагоги мають можливість подорожувати славетними шляхами української історії. 4 листопада 2015 року ідейний натхненник подорожей, методист РМК, заступник голови районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Л.Г.Гриценко окреслив маршрут до с. Піски Бобровицького району Чернігівської області. Саме тут народився український поет, перекладач, публіцист, активний громадський і державний діяч Павло Григорович Тичина, 125-річчя від дня народження якого ми відзначатимемо у січні наступного року. Учасники поїздки, вчителі навчальних закладів району, відвідали хату-музей П.Г.Тичини. Ця подорож дозволила ознайомитися з багатогранним талантом геніального поета, п ... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: porter | Дата: 06.11.2015

           На дворі яскрава осінь. Вже холодно. Але цікава книжка може прикрасити та урізноманітнити будь-який вечір, навіть найхолодніший і сірий. А якщо це — фантастика, може стати навіть спекотно!

          30 та 31 жовтня 2015 року у рам­ках дру­го­го Між­на­род­но­го фес­ти­ва­лю фан­тас­тич­ної лі­те­ра­ту­ри та уяв­них сві­тів «ЛіТерра Кон-2015», який про­хо­див у Киє­ві з 30 жовт­ня по 1 лис­то­па­да, у при­мі­щен­ні центральної бібліотеки ім.. Т. Г. Шевченка для дітей м. Києва учні 7 класу  Мирнеської ЗОШ І-ІІІ ст. З ... Читати далі »

Переглядів: 749 | Додав: porter | Дата: 05.11.2015

Навчання вчителів інформатики

4 листопада в районному методичному кабінеті було проведено засідання круглого столу вчителів інформатики початкових класів шкіл району. Вчителі Старинської, Сошниківської, Дударківської ЗОШ, Кийлівського та Пролісківського НВО, Щасливського НВК, які викладають інформатику, мали можливість обмінятися думками та поділитися досвідом роботи на уроках інформатики. Координував роботу завідувач РМК Кравцов Віктор Іванович. Належну допомогу по користуванню засобами мережі Інтернет надав учитель інформатики, заступник директора з навчально-виховної роботи Великоолександрівської ЗОШ Коваль Денис Сергійович. 

... Читати далі »

Переглядів: 424 | Додав: Vik | Дата: 05.11.2015 | Коментарі (0)

             «Здорове тіло – це прекрасно; здоровий дух – ще краще; але найважливіше – як для  людини, так і для нації – характер, сума таких чеснот, які роблять чоловіка хорошим чоловіком, а жінку – хорошою жінкою»,- це висловлювання Теодора Рузвельта актуальне і сьогодні. Прагнення педагогів району позмагатися, відчути командний дух,  підтримати спортивну форму зібрало освітян 29 жовтня 2015 року  у спортивній залі Вороньківської ЗОШ, де за фінансової  підтримки  Бориспільської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України відбулися змагання з волейболу. Серед учасників змагань – педагоги різного віку, яких об’єднує любов до спорту. Висловлюємо подяку усім учасникам змагань, директору Бориспільської РДЮСШ Яцюті Г.В., начальнику відділу ... Читати далі »

Переглядів: 657 | Додав: porrter | Дата: 01.11.2015

Шановні колеги!

Відділ освіти Бориспільської РДА, РДЮСШ, районна організація Профспілки працівників освіти  і науки України запрошують усіх бажаючих прийняти участь у районних змаганнях з волейболу серед працівників   освіти , які відбудуться 29 жовтня 2015 року о 10.00 . Місце проведення: спортивна зала Вороньківської ЗОШ (чоловіки та жінки).

... Читати далі »

Переглядів: 437 | Додав: porrter | Дата: 22.10.2015

Участь в обласній краєзнавчій конференції «Київщина козацька»

15 жовтня учениці Кіровської ЗОШ І-ІІІ ступенів, вихованки гуртка «Музеєзнавець» Бориспільського РБДЮТ, Безсмертна Марина та Крейда Наталія разом з керівником Колесник Інною Олександрівною взяли участь в обласній краєзнавчій конференції «Київщина козацька», присвяченій Дню захисника України та Дню Українського козацтва, яка відбулась в Білоцерківському краєзнавчому музеї. Організатор заходу – Центр творчості дітей та юнацтва Київщини.
У заході взяли участь близько 80 юних краєзнавців Київщини, їх педагоги-наставники, представники ради Українського козацтва при Київській обласній державній адміністрації, громадських організацій тощо.
Відкриття конференції відбулось біля пам’ятника Б. Хмельницькому.
Учасників конференції привітали отаман Приірпінсько ... Читати далі »

Переглядів: 606 | Додав: Vik | Дата: 21.10.2015 | Коментарі (0)

19 жовтня 2015р. на базі Головурівської ЗОШ І-ІІІст. відбувся районний семінар вчителів математики з теми: "Сучасні підходи до організації та проведення уроків математики"

Вчитель математики цієї школи Чевжик Альона Олександрівна з успіхом реалізувала поставлену мету семінару на уроці алгебри у 8 класі з теми: "Множення і ділення раціональних дробів". Характерне у цьому семінарі було те, що Альона Олександрівна працює в школі четвертий рік і дітей цього класу веде з 5-го класу і зрозуміло, що досягла значних успіхів. Її девізом є слова Стіва Джобса "Є лише один спосіб зробити велику роботу - полюбити її".

... Читати далі »

Переглядів: 582 | Додав: porrter | Дата: 20.10.2015

« 1 2 ... 153 154 155 156 157 ... 261 262 »
Форма входу

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua