Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Субота, 27.04.2024, 11:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » Архів новин

Районні батьківські збори 

 

11 квітня 2014 року до Будинку культури села Іванків відділ освіти, Бориспільська районна батьківська рада,  районна рада дітей та юнацтва Бориспільсьщини, Районний будинок дитячої та юнацької творчості запросили голів шкільних (класних) батьківських комітетів (рад), заступників директорів з виховної роботи, класних керівників, керівників гуртків взяти участь у районних батьківських зборах та святі театральних колективів "В гостях у Мельпомени".

Формат зборів:

1) всеобуч батьків з питань патріотичного та морально-духовного виховання, забезпечення художньо-естетичного розвитку, соціалізації дитини у суспільстві (через учнівське самоврядування, гурткову діяльність); підтримка та визнання молодих талантів;

2) інформування батьківської громадськості щодо організованого закінчення навчального року.

У програмі зборів:

  1. Партнерство школи та сільського будинк ... Читати далі »
Переглядів: 509 | Додав: Vik | Дата: 14.04.2014

Зустріч з видавництвом

   11 квітня вчителі початкових класів району мали змогу познайомитися з переліком навчальних посібників видавництва "Ранок". До уваги педагогів були представлені навчальні та методичні розробки, плакати, альбоми - все те, що потрібно вчителю в роботі з класом.

... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: Vik | Дата: 14.04.2014 | Коментарі (0)

Районний семінар початківців

Відповідно до плану роботи Районного методичного кабінету 11 квітня на базі Кіровської ЗОШ був проведений районний семінар з елементами тренінгу вчителів початкових класів району на тему "Проектна педагогіка в початковій школі - дієвий інструмент всебічного розвитку особистості молодшого школяра". Учасники відвідали урок у 3 класі з основ здоров'я "Світ домашніх тварин. Не дикі, але небезпечні", який провела Білик Наталія Миколаївна.

... Читати далі »

Переглядів: 620 | Додав: Vik | Дата: 14.04.2014 | Коментарі (0)

 Німецький письменник-перекладач Джернот Йонас вже не вперше в Вороньківській ЗОШ І-ІІІст. Співпраця розпочалась три роки тому. Предмет дослідження Йонаса - це Всесвітньовідомий єврейський письменник Шолом Алейхем. Для Джернота візит у Вороньків це нові відомості про письменника, для дітей можливість діалогу з іноземним письменником та добра мовна практика англійською мовою. Не зайвим буде нагадати, що між закладом та німецьким дослідником існує угода саме з питань вивчення життя і творчості Шолом Алейхема та дослідження маловідомих сторінок його перебування у Воронькові в дитячі роки.

   Понад півтори години цікавого спілкування з учнями да ... Читати далі »

Переглядів: 475 | Додав: Vik | Дата: 11.04.2014

Вітаємо з успішним виступом на загальнонаціональному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури ученицю 10 класу Мирненської ЗОШ І – ІІІ ступенів Лупан Юлію, яка отримала диплом призера олімпіади  ІІІ ступеня та диплом ІІ ступеня за перемогу в конкурсі літературної творчості «Душі потрібна висота».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 502 | Додав: Vik | Дата: 09.04.2014

Участь в обласній краєзнавчій конференції

28 березня 2014 р.  відбулась обласна конференції юних краєзнавців «Київщина – мій заповітний край» на базі Баришівського районного центру позашкільної роботи «Мрія». Учениці Кіровської ЗОШ, вихованки гуртків Бориспільського районного будинку дитячої і юнацької творчості,  вже другий рік поспіль беруть участь у цьому важливому і пізнавальному заході, де можуть представити результати своїх  дослідницьких і пошукових робіт із різних напрямів краєзнавства.

Учениці и взяли участь у трьох із запропонованих секцій: Деркач Альона, вихованка гуртка «Музеєзнавець», керівник Колесник І.О., у роботі секції «Наші земляки – учасники бойових дій на території інших держав»; Колодницька Дарина, вихованка гуртка «Декламатор», керівник Лесик І.А., секція «70-річчя визволення Київщини від фашистських загарбників&raqu ... Читати далі »

Переглядів: 625 | Додав: Vik | Дата: 08.04.2014 | Коментарі (0)

Найкращі вітання з ювілеєм!

7 квітня начальник господарської групи відділу освіти Бориспільської райдержадміністрації  Гаєва  Валентина Павлівна святкує свій ювілей.

Шановна Валентино Павлівно!

Прийміть наші вітання й найкращі побажання з нагоди Вашого Дня народження!

Ювілей символізує виважену зрілість, мудрість, досвід. Бажаємо Вам успіхів у здійсненні задумів, невичерпної енергії та натхнення в повсякденній праці.

Хорошого настрою, поваги в колективі, миру, віри, надії і любові на кожен при ... Читати далі »

Переглядів: 666 | Додав: Vik | Дата: 07.04.2014 | Коментарі (0)

1 квітня світ відзначав День зустрічі птахів. Міжнародна організація ЮНЕСКО оголосила  це свято Всесвітнім,тож його проводять на всій земній кулі. В дитсадку “Ромашка”  с.Щасливе реалізовували проект “Квітень – місяць пташиний “. В очікуванні пернатих розвішували шпаківні,виготовлені батьками та дітьми,спостерігали та досліджували ,які птахи живуть на території дитсадка,вивчали заклички,вірші,загадки,прислів'я,пісні,розучували ігри,виготовляти аплікації,малюнки.

    Підсумком проекту , авторами якого були завідувач Валентина Іващенко та вихователь Галина Поліщук,стало проведення районного методичного об'єднання вихователів з екологічного виховання . На свято завітали голова районної організації Профспілки працівників освіти Світлана Сьомак, директор Пролісківського НВО Ольга Хруль, вихователь - методист Пролісківського НВО Віра Ашпетова та вихователі з усіх дитсадків району.

      ... Читати далі »

Переглядів: 588 | Додав: Vik | Дата: 06.04.2014 | Коментарі (0)

28 березня 2014 року у ДНЗ «Віночок» с. Вороньків відбувся семінар для вихователів ДНЗ району «Організація дослідницько-пошукової діяльності в дитячому садку» . Учасники семінару переглянули заняття, під час якого діти  в ігровій формі закріпили знання про властивості води, провели нескладні досліди з водою, навчили їхнього гостя – казкового Карлсона  висаджувати та доглядати за насінням городніх культур, а також у лісовій лабораторії – не забруднювати навколишній світ.

Усі учасники семінару побували на великому святі-концерті, який відбувся у рамках щорічного районного конкурсу «Веселі нотки». Вихованці усіх вікових груп представили танцювальні та вокальні номери, об’єднані темою «Обереги твої, Україно!»  З вуст найменших жителів нашої славної України,  козацького с. Воронькова линули  «Пісня про Україну»,  «Ой пшеничечка, пшеничка», «Рушники», ... Читати далі »

Переглядів: 754 | Додав: Vik | Дата: 06.04.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 182 183 184 185 186 ... 261 262 »
Форма входу

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua