Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


Четвер, 02.05.2024, 04:31
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » Архів новин

Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

      Відповідно до плану роботи відділу освіти та районного методичного кабінету на 2016/2017 навчальний рік 13 жовтня  2016 року на базі Головурівської ЗОШ І–ІІІ ст. був проведений семінар-навчання для заступників директорів з навчально-виховної роботи з питання «Презентація роботи ЗНВР у друкованих засобах та засобах інформації, створення блогів та сайтів» і нарада.

    В ході проведення семінару учасники відвідали урок української мови у 5 класі з теми «Узагальнення вивченого про словосполучення», вчитель Ганчарюк Наталія Іванівна та урок історії в ... Читати далі »

Переглядів: 746 | Додав: Vik | Дата: 17.10.2016 | Коментарі (0)

Семінар-практикум

Вчителів хімії

«Особливості  організації  роботи  вчителя  хімії з

... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: porrter | Дата: 07.10.2016

Вік - перемогам  не завада!

Вітаємо переможця!

 

З метою залучення учнівської молоді до науково-дослідницької роботи, протягом березня – червня 2016 року Київським обласним комунальним позашкільним навчальним закладом «Мала академія наук учнівської молоді» було проведено I відбірковий (заочний) етап Всеукраїнського конкурсу дослід ... Читати далі »

Переглядів: 509 | Додав: porrter | Дата: 07.10.2016

Районне свято педагогів Бориспільщини

Кожен День працівників освіти – це привід сказати слова вдячності педагогам за їхню важку працю, терпіння, мудрість і любов. Вклонитися низько вчительській долі, невтомній праці сіяча розумного, доброго, вічного.

Напередодні професійного свята в актовій залі Бориспільської райдержадміністрації зібралися керівники дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, голови профспілкових організацій, кращі вчителі району аби відзначити роль і заслуги педагогів.

... Читати далі »

Переглядів: 560 | Додав: porrter | Дата: 04.10.2016

Всеукраїнський день бібліотек

     

Сьогодні бібліотеки – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства. 
       Шкільний бібліотекар – перший вісник краси і знання! Адже це Він відкриває ворота в країну знань і з мовчазних полиць добуваєте тепле слово для освіти спраглих душею. Його любляче тепле серце, мудре слово творить істинне чудо з тим, хто того прагне. 

 29 вересня бібліоте ... Читати далі »

Переглядів: 424 | Додав: Vik | Дата: 04.10.2016 | Коментарі (0)

Шановні колеги!

Вітаємо вас з професійним святом – Днем працівників освіти. 

Бажаємо міцного здоров’я, наполегливості та мудрості, оптимізму і терпіння всім, хто вимірює своє життя не календарними, а навчальними роками.

Хай ніколи не згасає світло ваших душ, тепло ваши ... Читати далі »

Переглядів: 565 | Додав: porrter | Дата: 02.10.2016

  Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

   Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету, заступники директорів шкіл району на виїзному семінарі відвідали Тарандинцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені В.А.Симоненка Лубенської районної ради Полтавської області. Кадука Микола Миколайович, директор школи, заслужений вчитель України розповів про модульну систему навчання в школі та про традиції навчального закладу. Багато питань виникло в ході розмови колег. Директор познайомив з кабінетом народознавства і запросив до музею В.Симоненка, де гості приторкнутися до життєпису В.Симоненка, поданого учнями та вчителями. Перегортаючи сторінки життя з дитячих років і до останніх хвилин життя поета, екскурсоводи д ... Читати далі »

Переглядів: 840 | Додав: Vik | Дата: 30.09.2016 | Коментарі (0)

           Відділ освіти Бориспільської РДА, районна організація Національної спілки краєзнавців України спільно з районним краєзнавчим музеєм с.Іванкова та старшокласниками Іванківської ЗОШ І-ІІІ ст., поклали квіти до Братських могил воїнів, захисників Батьківщини, які загинули у трагічні дні війни вересня 1941 року.

       В районному краєзнавчому музеї с.Іванкова до присутніх звернувся Голова районної організації Національної спілки краєзнавців України, Почесний громадянин м.Борисполя, лауреат премії ім. академіка П.Тронька Зиль Андрій Степанович.

... Читати далі »

Переглядів: 439 | Додав: porrter | Дата: 30.09.2016

Створюємо комфортне середовище у ДНЗ району!

 

     З метою поліпшення екологічного середовища, в якому живе дитина, виховання любові до рідного краю та бережливого ставлення до всього живого, збагачення видового складу квітково-декоративних рослин на територіях навчальних закладів,  підвищення естетичності, декоративності та функціональності територій дошкільних закладів району протягом 2016 року у ДНЗ проходить районний конкурс ландшафтного дизайну територій навчальних закладів.

... Читати далі »

Переглядів: 852 | Додав: porrter | Дата: 23.09.2016

     

Прийміть найщиріші вітання працівникам дошкільної освіти району з професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля! Благодатний вересень вимальовує барвами луки і парки, гаї і діброви. Матінка – земля восхваляє життєстверджуючу перемогу світла і тепла, дарує людям віру, надію і любов. У цей неповторний хвилюючий час ми відзначаємо Всеукраїнський День Дошкілля. Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. Ви відкриваєте неповторний світ своїм вихованцям, уміло ведете їх стежками любові й доброти, запалюючи в їхніх трепетних серцях вогник допитливості, віри у справедливість та ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: porrter | Дата: 23.09.2016

« 1 2 ... 132 133 134 135 136 ... 261 262 »
Форма входу

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua