Управління гуманітарного розвитку
Методичний кабінет   


П`ятниця, 03.05.2024, 11:39
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Віртуальнийкабінет
Віртуальний кабінет виховної роботи

Новини Освіта.UA

Нова школа

Всеосвіта
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.

Головна » 2013 » Жовтень » 7 » У районі вітали сіячів доброго, вічного, мудрого
08:05
У районі вітали сіячів доброго, вічного, мудрого
У районі вітали сіячів доброго, вічного, мудрого
1s

На будні і свята багате життя освітян. Нещодавно відзначали День знань, День працівників дошкілля, а на порозі ще одне, дароване щедрою осінню свято, – День працівників освіти. Саме воно зібрало скромних, але достойних людей у Щасливському НВК. За словами ветеранів освітянської ниви, таке піднесення дає початок новим ідеям, думкам, проектам. Примушує вкотре замислитися над тим, яке твоє призначення на землі.

Розділити радість перемог на зустріч з елітою Бориспільщини приїхали керівники району – заступник голови РДА Ілона Куровська, заступник голови райради Іван Недогибченко, начальник районного відділу освіти Микола Неруш, голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Світлана Сьомак, завідувач методичним кабінетом Віктор Кравцов, депутат райради, директор Старинської ЗОШ Сергій Кравченко. Гостей радо приймали Щасливський сільський голова Микола Шмаюн, директор Щасливського НВК Юрій Йовбак, керівник ТОВ «Сіті-Стей»  Олексій Тарасьєв. Усі вони вітали винуватців свята, наголосивши, що  спільними діями всіх працівників освітньої сфери – вчителів, вихователів — повною мірою реалізовується мета – забезпечення доступної та якісної освіти кожного громадянина, створюються належні умови для самореалізації особистості, побажавши  незгасної іскри та творчого неспокою, вдячних учнів, небайдужих батьків. А районне керівництво на чолі з головою РДА Андрієм Гріненком та головою райради Владиславом Байчасом робитимуть все можливе, аби освіта Бориспільщини залишалася на передових позиціях в області, як і понад три десятки років поспіль.
Цього дня пошановували кращих освітян. Почесною грамотою КОДА нагородили директора Дударківської школи Миколу Денисенка, Грамотою Комітету з фізичної культури та спорту Міністркства ссвіти і науки України директора Старинської  ЗОШ Сергія Кравченка, Київською обласною премією «За заслуги в галузі освіти» методиста районного методкабінету Леоніда Гриценка.

За підсумками навчального року, атестації педпрацівників, досягнення у професійній діяльності Грамотою Департаменту освіти і науки КОДА нагородили кращих наставників — серед яких Алла Андрієнко та Ніна Барбулат з Воронькова,  Світлана Березовська з Вишеньок, Валентина Гаврилюк з Чубинського, Лариса Цілик з  Великої Олександрівки…

Почесними грамотами Бориспільської РДА та Бориспільської районної ради, цінними подарунками нагородили – Лідію Білановську із Старого, Ганну Пустовойт з Мирного, Світлану Роєнко з Ревного, Галину Роменець з Кірово, Ольгу Хруль з Пролісок.

Районні премії в переддень професійного свята рясніли іменами професіоналів. Тепер володарка Премії імені Надії Сурової – Лілія Гурська, директорка Вишенської школи. Премія Олександра Устименка — у Марії Бортник, заступника директора з навчально-виховної роботи Ревненської школи. Премією імені Софії Белінської нагороджено Олену Старущенко, заступника директора з виховної роботи Сошниківської школи.

Премією Івана Кудрі відзначили кращих вчителів району – Тамару Майкович з Гнідина, Юлію Подобєд з Кірового, Софію Розумну з Ревного, Володимира Бережного з Сеньківки. Премії імені Федора Петруся удостоєні – Антоніна Файдюк з Глибокого, Віктор Кравцов з Кірового, Лідія Яременко з Мирного, Тамара Гаврилко з Рогозова, Людмила Венгловська та Катерина Ільченко з Сеньківки, Олена Ілінська зі Старого, Тетяна Сова з Сошникова, Софія Білик зі Щасливого. Премія Петра Верни додасться до попередніх численних нагород Олени Кухтик та Тамари Наливайко з Великої Олександрівки, Галини Доніч з Дударкова. Дипломом «За інноваційну діяльність у галузі освіти» нагородили Олександра Биковця з Старого. Було ще багато нагород, визначено переможців за створення високого рівня інформаційно-виховного простору тощо.

Уже кілька поспіль головою молодіжної громадської організації «Молоді регіони», депутатом райради Сергієм Байчасом започатковано ініціативу відзначати грошовою премією молодих спеціалістів, а також тих, хто розпочинає свій нелегкий педагогічний шлях. Цього року грошові винагороди вручили Катерині Борисенко з Гори, Тетяні Крамаренко з Воронькова, Інні Колесник з Кірового, Ірині Бенці та Тетяні Косинській з Глибокого. Грамотою відділу освіти Бориспільської РДА нагородили п’ятдесят наставників, які досягли результативності у навчально-виховній роботі. Цьогоріч підтримав освітян і Олександр Солоп, депутат райради.

За активну громадську позицію, участь у виховних справах та сприянні у матеріальному забезпеченні навчальних закладів району депутат райради, директор Старинської школи Сергій Кравченко відзначив Подякою та подарунками приватного підприємця Олега Гаврилюка, голову шкільної батьківської ради Дударківської школи Наталію Червоняк, голову шкільної батьківської ради Кіровської школи Юлію Єременко, голову районної батьківської ради  загальноосвітніх навчальних закладів району Олену Долобан, голову ради директорів компанії  «Milkey Lend» Україна Анатолія Юркевича.

М. Неруш та С. Сьомак оголосили підсумки рейтингу навчальних закладів району. Серед дошкільних навчальних закладів першими стали щасливці і їх дитсадок «Ромашка», другими горяни і їх ДНЗ «Берізка», третіми – дитсадок «Вербиченька» з Дударкова.

Серед початкових шкіл першість здобуло Пролісківське НВО.

Що стосується загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, то пальма першості у  Щасливському НВК та Кіровської ЗОШ, друге місце у Вороньківської школи, третє – у  Старинської та  Великоолександрівської.

Сіячів доброго, вічного, мудрого вітали їх вихованці – гурток бального танцю «Діамант-еліт» на базі Вишенської школи, Аня Угрин з Вишеньок, Юліана Вексел зі Щасливого, Владислав Лузан з Процева. Та й самі вчителі дивували розмаїттям пісенних талантів — романтичні вітання своїм колегам озвучила Надія Торбін, вчителька Щасливського НВК та її учні, Світлана Давиденко, вчитель музики Вишенської ЗОШ,  Тетяна Горай з Ревного, Юлія Павлівська з Гнідина,  Наталія Поліщук з Ревного, Тетяна Лузан з Процева.

Квіти, усмішка вчителя, добре слово, що музикою ллється із його вуст – все це збагатило, примножило, додало сил і натхнення на неоціненний труд, аби наступного року знову зустрітися в такому товаристві, розділити радість нових перемог і досягнень.

Алла Богуш















































 







Переглядів: 810 | Додав: Vik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Захищай свої права

Сайт існує

сайт СР

громади

Педпреса

Сайти

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0

©Усі права захищено.Прохання при копіюванні матеріалів робити посилання на www.metodbr.at.ua